Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
соц. сети есть?А как они находят контакты знакомых/друзей, если в телефонной книжке никого нет, то будут звонить только родственникам?
Если работаю неофициально и контактная книжка пустая
Exxx то що мені вже в суботу чекати обдзвін оточення?(((В суботу дзвонять неділя в них вихідний
Скажу так , більше за все ніхто сразу обзвонювати нікого не будет , на це дуже малий шанс . Подзвонять тільки вам і напишуть тільки вам , краще ігнорувати . Прозвон і терор може бути , і з 50 дня , як у бітів , я дуже сомніваюсь на рахунок прозвону з першого дня . У мене десь 2-3 тижні просрочка , то тиша , в перший день тільки написали і позвонили , далі ні хто не жалівся , а я трубки не беруExxx то що мені вже в суботу чекати обдзвін оточення?(((
Я брати трубку не збираюся, труколер блочить... А у вайбері одразу блок і делітСкажу так , більше за все ніхто сразу обзвонювати нікого не будет , на це дуже малий шанс . Подзвонять тільки вам і напишуть тільки вам , краще ігнорувати . Прозвон і терор може бути , і з 50 дня , як у бітів , я дуже сомніваюсь на рахунок прозвону з першого дня . У мене десь 2-3 тижні просрочка , то тиша , в перший день тільки написали і позвонили , далі ні хто не жалівся , а я трубки не беру
На 50 день , буде колаж дзвінки і погрози.так у меня тоже сегодня было веселье , ровно 21 день , пошли прозвоны, и угрозы , фото с паспортом , и тому подобное. Самое смешного шо нашли таких людей кого я даже Незнаю , а ближайшим родственникам нечего не прислали .))) у кого как , следующую волну через сколько ждать?)
Колаж був з вами ? Чи інший ? Що було на тому колажу ?На 50 день , буде колаж дзвінки і погрози.
В мене таке зробили і замовкли, вчора і сьогодні тиша а в середу був треш
І як ви реагували на такий двіж?так у меня тоже сегодня было веселье , ровно 21 день , пошли прозвоны, и угрозы , фото с паспортом , и тому подобное. Самое смешного шо нашли таких людей кого я даже Незнаю , а ближайшим родственникам нечего не прислали .))) у кого как , следующую волну через сколько ждать?)
Колаж був взагалі незнайомої людини з сусідніх сел , що надає інтимні послуги бо збирає мамі на операцію.Колаж був з вами ? Чи інший ? Що було на тому колажу ?
Та було трохи важко, але коли люди яким телефонували з погрозами сказали мені що вони розуміють що шахраї, просто запитали чи їм щось загрожує чи ні , я відповіла що ні щоб почитали про них і тоді сказали що розуміють , стало дуже легко потім, плюс коли чоловік підтримує плюс також.І як ви реагували на такий двіж?
Ну як , взагалі-то стохи стресонув , але в цілому близьке оточення було попереджене , тим кому пришло ще , все розповів як є, то наче нічого страшного . Зараз все добре , заблокував того клоуна , і далі собі живуІ як ви реагували на такий двіж?
ну на мене нещодавно неясно хто повісив "позику" в лайткредо, теж якась нова криптошарага. думаю якось пов'язаніА что по кредитам, которые "вешают" крипси и биты? Кто знает? Давно сообщений не было про "левые кредиты". Лавочку закрыли? Крыс потравили?
А ви там самі реєструвалися ? Чи просто пришло повідомлення про те що там позика ?ну на мене нещодавно неясно хто повісив "позику" в лайткредо, теж якась нова криптошарага. думаю якось пов'язані
Розповіли як є?)Ну як , взагалі-то стохи стресонув , але в цілому близьке оточення було попереджене , тим кому пришло ще , все розповів як є, то наче нічого страшного . Зараз все добре , заблокував того клоуна , і далі собі живу
Так , нічого не придумував і сказав зо закривати сенсу не має , бо можуть просто повісити нову позикуРозповіли як є?)
МенеТОП 1 передали Техновінанс - з 16 тис тіла хочуть 42 ис і зараз пропонують 24 тис на десять місяців. от не знаю що і робити... пропонував їм 18 тис розбити - пишуть, що керівництво не погодило. Боти схожі ви маєте на увазі коли якись чувак в телефоні страшним голосом каже УВАГА і т.д.? дійсно схожі...Вони 100% пов'язані з є гроші і топ1... однакові номери, однакові боти
ждать когда согласуют или платить. Сразу на тело никто не идетМенеТОП 1 передали Техновінанс - з 16 тис тіла хочуть 42 ис і зараз пропонують 24 тис на десять місяців. от не знаю що і робити... пропонував їм 18 тис розбити - пишуть, що керівництво не погодило. Боти схожі ви маєте на увазі коли якись чувак в телефоні страшним голосом каже УВАГА і т.д.? дійсно схожі...
А что за коллажи ? А то тоже в просрочку ушла ,На 50 день , буде колаж дзвінки і погрози.
В мене таке зробили і замовкли, вчора і сьогодні тиша а в середу був треш
Колаж де людина надає інтимні послуги бо в неї хвора мама і так збирає на лікуванняА что за коллажи ? А то тоже в просрочку ушла ,