Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

А что по кредитам, которые "вешают" крипси и биты? Кто знает? Давно сообщений не было про "левые кредиты". Лавочку закрыли? Крыс потравили?
Походу, воно і добре)
Вони старим стараються пропихнути кредит максимально, телефонують ботами, пишуть тг, смс, на сайт зайшов недавно, навіть не натискав нічого автоматично заявка подалась

Хеллоу

Як ведуть себе зараз Кріпсі в протермінуванні?
З якого дня починають дзвінки та розсилку, і тд?
Привіт, в мене почали дзвінки погрози і розсилка колажу взагалі лівої людини, на50 день

Цікаво коли вони після такого терору затихнуть , чи буде пару днів чи місяці

Останнє редагування:
Як це лівої людини?
Маю на увазі що вона неє мені родичка або однофамілець , взагалі незнайомі знаю тільки що живе взагалі через 3 села від мене , в інстаграм знайшла її, тим паче мене вона незнає навіть ніколи неспілкувались взагалі ,

Маю на увазі що вона неє мені родичка або однофамілець , взагалі незнайомі знаю тільки що живе взагалі через 3 села від мене , в інстаграм знайшла її, тим паче мене вона незнає навіть ніколи неспілкувались взагалі ,
А перші 50 днів? Що робили... тільки вам дзвонили?

А перші 50 днів? Що робили... тільки вам дзвонили?
Перший день протермінування відправили фото з паспортом пару родичам, потім можливо тиждень дзвонили 2,3 людям , потім затихли на 22 день знову фото з паспортом і замовкли, а далі вже на 50 день і дзвінки і колажі і смс погрози всім

Перший день протермінування відправили фото з паспортом пару родичам, потім можливо тиждень дзвонили 2,3 людям , потім затихли на 22 день знову фото з паспортом і замовкли, а далі вже на 50 день і дзвінки і колажі і смс погрози всім
А в перший день ви з ними контактували, чи як? Чи сказали що не будете платити?

А в перший день ви з ними контактували, чи як? Чи сказали що не будете платити?
В мене новий номер тому мені неписали, а зними взагалі нерозмовляла і недзвонила , просто ігнор

В мене новий номер тому мені неписали, а зними взагалі нерозмовляла і недзвонила , просто ігнор
І скільки у вас вже протермінування і яке тіло?

У мене брали фото з паспортом з іншого МФО. Так що без варіантів 🤭
У вас терор з першого дня почався???

Останнє редагування:
Назад
Угорі