Bobik9494
Форумчанин
- Дописи
- 513
- Реакції
- 114
- Бали
- 3625
Bobik9494 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Може березня?З 12 квітня протер мінування ,практично місяць
А тіло?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Може березня?З 12 квітня протер мінування ,практично місяць
Мені прийшло і пішла смс розсилка по контактах що я залучила їх до повернення позики
А ви скасували додаток? І який день протермінування?Мені прийшло і пішла смс розсилка по контактах що я залучила їх до повернення позики
Так березня ,350Може березня?
А тіло?
В мене не було додатківА ви скасували додаток? І який день протермінування?
Ви просто написали по контактах, подумала що мають телефонну книгу, а багатьом відправили спам розсилку?Так березня ,350
В мене не було додатків
В телеграм.Мені таке в перший місяць разів 5 писали...
Скільки прострочка?
То смс чи вайбер/тг?
Вже тіло?"Berezhi spokij ridnih. Plati sogodni 10206 grn. Reshtu bude spisano - ne chekaj naslidkiv! Zamovlyaj garantijnij list"
Ого-гооооо, да ви щоооооо. На тіло вийшли навіть другий місяць не почався
Тепер страшно через те,що якщо закрию то вони можуть навісити на мене новий кредит на інший рахунок
сам здивувався, цікаво чому так, нікого не тероризувалиВже тіло?
Мені поки 1.5 тіла
Думаю в кожного по різномусам здивувався, цікаво чому так, нікого не тероризували
А чим ще???А в мене походу одною смс розсилкою і дзвінками не обійдеться сьогодні
Фото з паспортом походу будуть скидати і писати розшук ,читаю по темах що таке роблять жеА чим ще???
Батькам начеВи просто написали по контактах, подумала що мають телефонну книгу, а багатьом відправили спам розсилку?
Ну и нехай!Фото з паспортом походу будуть скидати і писати розшук ,читаю по темах що таке роблять же
Батьки СССР закалки,спам розсилку кинули на батька то він вже кіпішує що хтось на нього кредит оформлюєНу и нехай!
Чего Вы так переживаете? Ну, если кому-то нечем заняться, кроме как пакости делать - да пусть делают. Что в тех фото? Розшук?))))) Клоуны они)
Блин...Батьки СССР закалки,спам розсилку кинули на батька то він вже кіпішує що хтось на нього кредит оформлює
Так і є ,а так вони реагують ,на дзвінки відповідають практично завжди .Блин...
Ну, пора уже перестраиваться... Хотя, навряд ли их можно перестроить... Верят всему.
В мене теж батьки ьакої ж закалки. на дзвінки не відповідають, якщо пишуть то блокують і навіть не відкривають, а якщо прям багато дзвінків, то телефон на літачок і живемо даліТак і є ,а так вони реагують ,на дзвінки відповідають практично завжди .
Вам повезло ,бо в мене навпаки всеВ мене теж батьки ьакої ж закалки. на дзвінки не відповідають, якщо пишуть то блокують і навіть не відкривають, а якщо прям багато дзвінків, то телефон на літачок і живемо далі
Я своїм пояснила все і жити стало легшеВам повезло ,бо в мене навпаки все
Я хоч і пояснила але ніхто слухати не хоче ,іноді буває гірше ніж ті кріпсіЯ своїм пояснила все і жити стало легше