Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Мені прийшло і пішла смс розсилка по контактах що я залучила їх до повернення позики
Мені прийшло і пішла смс розсилка по контактах що я залучила їх до повернення позики
А ви скасували додаток? І який день протермінування?

"Berezhi spokij ridnih. Plati sogodni 10206 grn. Reshtu bude spisano - ne chekaj naslidkiv! Zamovlyaj garantijnij list"
Ого-гооооо, да ви щоооооо. На тіло вийшли навіть другий місяць не почався

Тепер страшно через те,що якщо закрию то вони можуть навісити на мене новий кредит на інший рахунок

"Berezhi spokij ridnih. Plati sogodni 10206 grn. Reshtu bude spisano - ne chekaj naslidkiv! Zamovlyaj garantijnij list"
Ого-гооооо, да ви щоооооо. На тіло вийшли навіть другий місяць не почався

Тепер страшно через те,що якщо закрию то вони можуть навісити на мене новий кредит на інший рахунок
Вже тіло?
Мені поки 1.5 тіла

сам здивувався, цікаво чому так, нікого не тероризували
Думаю в кожного по різному
Може в когось багато оточення находять, в когось мало і тд
Ну може до Паски і мені тіло запропонують

А в мене походу одною смс розсилкою і дзвінками не обійдеться сьогодні

Фото з паспортом походу будуть скидати і писати розшук ,читаю по темах що таке роблять же

Ви просто написали по контактах, подумала що мають телефонну книгу, а багатьом відправили спам розсилку?
Батькам наче

Фото з паспортом походу будуть скидати і писати розшук ,читаю по темах що таке роблять же
Ну и нехай!
Чего Вы так переживаете? Ну, если кому-то нечем заняться, кроме как пакости делать - да пусть делают. Что в тех фото? Розшук?))))) Клоуны они)

Ну и нехай!
Чего Вы так переживаете? Ну, если кому-то нечем заняться, кроме как пакости делать - да пусть делают. Что в тех фото? Розшук?))))) Клоуны они)
Батьки СССР закалки,спам розсилку кинули на батька то він вже кіпішує що хтось на нього кредит оформлює

Батьки СССР закалки,спам розсилку кинули на батька то він вже кіпішує що хтось на нього кредит оформлює
Блин...
Ну, пора уже перестраиваться... Хотя, навряд ли их можно перестроить... Верят всему.

Так і є ,а так вони реагують ,на дзвінки відповідають практично завжди .
В мене теж батьки ьакої ж закалки. на дзвінки не відповідають, якщо пишуть то блокують і навіть не відкривають, а якщо прям багато дзвінків, то телефон на літачок і живемо далі

В мене теж батьки ьакої ж закалки. на дзвінки не відповідають, якщо пишуть то блокують і навіть не відкривають, а якщо прям багато дзвінків, то телефон на літачок і живемо далі
Вам повезло ,бо в мене навпаки все

Назад
Угорі