Протермінування кріпсі, біти

• Автор теми Автор теми vikikhrysty
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 4K
Не повезло Вам, конечно, сразу попасть на Crypsee и BitCapital. Были бы другие МФО - было бы проще. Я так понимаю, что crypto мфо заинтересовали тем, что они дают сразу нормальную сумму.

Блин, я вот думаю, это только в Украине такая схема - набрать микрозаймов и потом отдавать ровно столько, сколько взял )) Даже в той самой стране это не так работает, как у нас. А если взять европейские аналоги мфо, то там такое тоже не работает.
В нас це так тому що закони можновладці під свій бізнес пишуть і тому що судова система гнила.

Кріпсі за «тіло». А Біти, там була ситуація, що вони мою оплату «не отримали», тому розбиралися з ними довго і нудно, але закрили

Лише повідомлення були. Може, ще щось, але ніхто не говорив. А потім - почалося пекельне пекло. Знову ж таки, у кого яка нервова система та реакція оточення.
Якщо є бажання віддавати, то чекайте нормальної пропозиції чи самі «вибивайте». Мирного рішення не буде з ними, ніколи 😒
Мда, це просто різко на 4тому місяці почався терор?

Аа, так 40 днів це 2 місяці. Чи терор був 40 днів?
Та ні, ми ж не в пустелі з Мойсеєм 🤭
Зазвичай у них терор пару днів. Не більше.
То вже рік минув, я приблизно рахую відрізки часу, що б Вас зорієнтувати 👍

Зрозуміла, у мене 23тій, тому мене це теж скоро чекає) але я не збираюсь віддавати їм 5 тіл, як вони нарахували вже , тож буду чекати. Вчора 4 людям надіслали фото та телефонували, так розумію, що наступна хвиля буде через тиждень/два?
То вже рік минув, я приблизно рахую відрізки часу, що б Вас зорієнтувати

То вже рік минув, я приблизно рахую відрізки часу, що б Вас зорієнтувати 👍
Бо зараз вони на тіло ніяк не йдуть, пропонують закрити за 2800 зі знижкою) тьрома платежами. тіло 600

Зрозуміла, у мене 23тій, тому мене це теж скоро чекає) але я не збираюсь віддавати їм 5 тіл, як вони нарахували вже , тож буду чекати. Вчора 4 людям надіслали фото та телефонували, так розумію, що наступна хвиля буде через тиждень/два?

Бо зараз вони на тіло ніяк не йдуть, пропонують закрити за 2800 зі знижкою) тьрома платежами. тіло 600
Перестаньте общаться с ними

Ігноруйте, доки умови не будуть вигідні для Вас.
А коли повтор буде? Під настрій. Головне, щоб на них не реагували ☝️

З якою періодичністю хотіли три платежі?

Ігноруйте, доки умови не будуть вигідні для Вас.
А коли повтор буде? Під настрій. Головне, щоб на них не реагували ☝️
Краще сніжинки немає нічого

Блин, я вот думаю, это только в Украине такая схема - набрать микрозаймов и потом отдавать ровно столько, сколько взял ))
Нє, ну стільки скільки взяв, це ще багато. В ідеалі 70% тіла.

Всім добрий вечір)

Маю протермінування bit capital та crypsee, по дурості взяла, і зробила пролонгацію безкоштовно) теж по дурості) сума виросла захмарно.

Біти - 14 днів протермінування. Crypsee - 22 дні.

Біти на 10 день надіслали фото моє з паспортом мамі та тьоті, але сам менеджер був доволі ввічливий, пропонував частини, але сума там захмарна, тіло 600, сума вже більше 2000 нарахували, тому не було змоги заплатити, сказав, що не буде мене чипати, але в понеділок вже піде позика в інший відділ) crypsee таке ж тіло. Сьогодні надіслали моє фото 2м моїм знайомим, номера взагалі не знаю, де взяли, бо ці двоє взагалі не дуже мені то і хороші знайомі. Взагалі в мене прям рідні за кордоном, тому таке, просто цікаво, що далі буде. Кому вони будуть ще слати фото в дзвонити, в мене контактів не так і багато, я особливо не користувалась телефоном, не записувала в телефонну книгу, лише в соцмережах листувалась. Та чи будуть тероризувати моїх знайомих, в плані, це буде багато дзвінків підряд? Чи як? В кого взагалі були великі прострочення, скільки вони разів на день телефонують знайомим в тд. Просто до цього не мала кредиту та і офіційно не працюю, займаюсь зараз таргетом, тому наприклад начальника в мене немає, якому могли б подзвонити, але паралельно навчаюсь, тому наприклад можуть подзвонити туди? Страшно звісно, але віддавати 4 тіла я не готова. У кого були великі прострочки, чи постійно був терор, чи інколи затихали хоч?
Нічого не буде,в суд не підуть.Просто терор

А поділіться своїми переможними стратегіями у спілкуванні з бітами і кріпсі (я зараз воюю з кріпсі), після яких вони трохи заспокоювплися. Чи таких не існує?)
Розумію, що звичайні погрози звернення в НБУ і навіть до поліції тут взагалі не діють.
Чи найдієвіше агресивно посилати їх у відповідь? Бо я так не вмію( і поки обираю повний ігнор

ну. у вас самая лучшая стратегия. По битам есть тема на 500+ страниц, читайте

А поділіться своїми переможними стратегіями у спілкуванні з бітами і кріпсі (я зараз воюю з кріпсі), після яких вони трохи заспокоювплися. Чи таких не існує?)
Розумію, що звичайні погрози звернення в НБУ і навіть до поліції тут взагалі не діють.
Чи найдієвіше агресивно посилати їх у відповідь? Бо я так не вмію( і поки обираю повний ігнор
Ну то у вас сама дієва стратегія , родичам, скажіть те саме , ігнорування , блокування і на цьому все . Що самого страшного вам кріпсі робили ?

Ну то у вас сама дієва стратегія , родичам, скажіть те саме , ігнорування , блокування і на цьому все . Що самого страшного вам кріпсі робили ?
Та поки все більш-менш терпимо. Розіслали всім колегам смс, що мене розшукують. Подзвонили і відправили паспорт керівництву. Але вони досить адекватно среагували, навпаки мене попередили, що то якісь шахраї, щоб я з ними не розмовляла.
Після цього затихли. Тепер чекаю наступної хвилі і морально готуюся

Та поки все більш-менш терпимо. Розіслали всім колегам смс, що мене розшукують. Подзвонили і відправили паспорт керівництву. Але вони досить адекватно среагували, навпаки мене попередили, що то якісь шахраї, щоб я з ними не розмовляла.
Після цього затихли. Тепер чекаю наступної хвилі і морально готуюся
Скільки просрочка у вас ?

Вроде биты пока тихие с декабря.
Стиль роботы поменялся
А некоторые говорят нет смысла в полицию обращаться

В мене протермінування у цих п***в десь 45 днів, 31 січня терор був - колажі, при цьому, фото моїх батьків, щоб їх приютили, бо будинок згорів і свекруха з чоловіком - у нього Рак "яэчка" (цитую), а свекруха, щоб допомогти сину за 700 грн займається анальним сеkсом. Відправили моїм батькам, свекрам, чоловіковій сестрі і моїй подрузі. Більше ніхто не говорив. За дзвінки знаю тільки, що батькам - одним і другим, і материній сусідці. Знаю, що все індивідуально, але поділіться досвідом - скільки продовжується терор з цими колажами і чи очікувати чогось нового? Від мене ігнор, батько послав за кораблем.

В мене протермінування у цих п***в десь 45 днів, 31 січня терор був - колажі, при цьому, фото моїх батьків, щоб їх приютили, бо будинок згорів і свекруха з чоловіком - у нього Рак "яэчка" (цитую), а свекруха, щоб допомогти сину за 700 грн займається анальним сеkсом. Відправили моїм батькам, свекрам, чоловіковій сестрі і моїй подрузі. Більше ніхто не говорив. За дзвінки знаю тільки, що батькам - одним і другим, і материній сусідці. Знаю, що все індивідуально, але поділіться досвідом - скільки продовжується терор з цими колажами і чи очікувати чогось нового? Від мене ігнор, батько послав за кораблем.

Знаю, що все індивідуально, але поділіться досвідом - скільки продовжується терор з цими колажами і чи очікувати чогось нового?
Якщо відповідати на дзвінки,смс,вайбер,тг тощо… То все буде продовжуватись надалі.
З особистого досвіду,колажі це для них потолок,можуть ще дзвонити з підміною номерів по родичах і все.

Колись брав в бітах 250usdt то кошмарили десь 2 міс,я на повний ігнор,мене небуло для них,близьким сказав слати їх,деяким змінив номер.

Зараз десь 11 міс просрочка,то ні слуху ні духу,та і збиратись після такого щось їм повертати не збираюсь.

Запропонують вам повернути тіло кредиту після кола терору,а може й раніше.
Тому рішення за вами платити чи ні.
А близьким та родичам покажіть випуск про них на тсн,що це шахраї.

Якщо відповідати на дзвінки,смс,вайбер,тг тощо… То все буде продовжуватись надалі.
З особистого досвіду,колажі це для них потолок,можуть ще дзвонити з підміною номерів по родичах і все.

Колись брав в бітах 250usdt то кошмарили десь 2 міс,я на повний ігнор,мене небуло для них,близьким сказав слати їх,деяким змінив номер.

Зараз десь 11 міс просрочка,то ні слуху ні духу,та і збиратись після такого щось їм повертати не збираюсь.

Запропонують вам повернути тіло кредиту після кола терору,а може й раніше.
Тому рішення за вами платити чи ні.
А близьким та родичам покажіть випуск про них на тсн,що це шахраї.
Тобто це була не одноразова акція з тими колажами? Можуть повтор зробити? Думала, що це одним днем, а потім просто дзвінки

Назад
Угорі