Протермінування кріпсі, біти

• Автор теми Автор теми vikikhrysty
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K

vikikhrysty

Форумчанин
Дописи
10
Реакції
5
Бали
3
vikikhrysty не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім добрий вечір)

Маю протермінування bit capital та crypsee, по дурості взяла, і зробила пролонгацію безкоштовно) теж по дурості) сума виросла захмарно.

Біти - 14 днів протермінування. Crypsee - 22 дні.

Біти на 10 день надіслали фото моє з паспортом мамі та тьоті, але сам менеджер був доволі ввічливий, пропонував частини, але сума там захмарна, тіло 600, сума вже більше 2000 нарахували, тому не було змоги заплатити, сказав, що не буде мене чипати, але в понеділок вже піде позика в інший відділ) crypsee таке ж тіло. Сьогодні надіслали моє фото 2м моїм знайомим, номера взагалі не знаю, де взяли, бо ці двоє взагалі не дуже мені то і хороші знайомі. Взагалі в мене прям рідні за кордоном, тому таке, просто цікаво, що далі буде. Кому вони будуть ще слати фото в дзвонити, в мене контактів не так і багато, я особливо не користувалась телефоном, не записувала в телефонну книгу, лише в соцмережах листувалась. Та чи будуть тероризувати моїх знайомих, в плані, це буде багато дзвінків підряд? Чи як? В кого взагалі були великі прострочення, скільки вони разів на день телефонують знайомим в тд. Просто до цього не мала кредиту та і офіційно не працюю, займаюсь зараз таргетом, тому наприклад начальника в мене немає, якому могли б подзвонити, але паралельно навчаюсь, тому наприклад можуть подзвонити туди? Страшно звісно, але віддавати 4 тіла я не готова. У кого були великі прострочки, чи постійно був терор, чи інколи затихали хоч?

Всім добрий вечір)

Маю протермінування bit capital та crypsee, по дурості взяла, і зробила пролонгацію безкоштовно) теж по дурості) сума виросла захмарно.

Біти на 10 день надіслали фото моє з паспортом мамі та тьоті, але сам менеджер був доволі ввічливий, пропонував частини, але сума там захмарна, тіло 600, сума вже більше 2000 нарахували, тому не було змоги заплатити, сказав, що не буде мене чипати, але в понеділок вже піде позика в інший відділ) crypsee таке ж тіло. Сьогодні надіслали моє фото 2м моїм знайомим, номера взагалі не знаю, де взяли, бо ці двоє взагалі не дуже мені то і хороші знайомі. Взагалі в мене прям рідні за кордоном, тому таке, просто цікаво, що далі буде. Кому вони будуть ще слати фото в дзвонити, в мене контактів не так і багато, я особливо не користувалась телефоном, не записувала в телефонну книгу, лише в соцмережах листувалась. Та чи будуть тероризувати моїх знайомих, в плані, це буде багато дзвінків підряд? Чи як? В кого взагалі були великі прострочення, скільки вони разів на день телефонують знайомим в тд. Просто до цього не мала кредиту та і офіційно не працюю, займаюсь зараз таргетом, тому наприклад начальника в мене немає, якому могли б подзвонити, але паралельно навчаюсь, тому наприклад можуть подзвонити туди? Страшно звісно, але віддавати 4 тіла я не готова. У кого були великі прострочки, чи постійно був терор, чи інколи затихали хоч?
Лотерея по звонкам и тд.
Если уже нашли непонятных друзей,тётю и тд значит ты где-то свою книжку телефонную сложила.
Тепло будет через 2 месяца.
Вариант один - забить

Лотерея по звонкам и тд.
Если уже нашли непонятных друзей,тётю и тд значит ты где-то свою книжку телефонную сложила.
Тепло будет через 2 месяца.
Вариант один - забить
Та я номера не записывала особо в книгу на новом телефоне, а этой подруги номер был на старом записан, также как и тети. Может у них какие-то старые данные, не знаю.

Всім добрий вечір)

У мене ситуація така з бітами , просрочення десь 3 тижні , наче це дуже мало , мене не турбували , один раз позвонили близькому родичу , родич відповід що зміною не спілкується . Мені може і звонять , у мене телефон сім карта вимкнута . Скоріше за все , терор мене ще чекає , але я попередив близьке оточення , сказав , що віддавати не має сенсу , так як вони звону повісять кредит і терор буде поновій . Сказав що вони не законні , шахраї , і нічого не отримають . Для вас рекомендую , теж саме , попередьте близьке оточення , за знайомих , просто говоріть що шахраї , в більшості випадків людям навіть знайомим буде байдуже до вашіх кредитів і всього останнього . Не переживайте , і не панікуйте , нічього страшного вони не зроблять , крім морального тиску , через 1 -2 хвилі терору вони просто заб’ють на вас . Все більше людей не платить їм нічого , скоріше за все , рано чи пізно вони перестануть працювати .

Та да, я розумію, просто боюсь шось не дзвонили з різних номерів цим знайомим. Вони ж не до чого тут, і ми не спілкуємося, будуть жалітись. Те шо розкажуть я не боюсь, але щоб не діставали

Та да, я розумію, просто боюсь шось не дзвонили з різних номерів цим знайомим. Вони ж не до чого тут, і ми не спілкуємося, будуть жалітись. Те шо розкажуть я не боюсь, але щоб не діставали
Дістануть усіх. У мене, навіть, сусідів з іншої вулиці, лівих людей теж люблять залучати до цього діла

Дістануть усіх. У мене, навіть, сусідів з іншої вулиці, лівих людей теж люблять залучати до цього діла
Ну у мене прописка в Києві, не знаю, кого вони там шукати будуть. Хіба що по батькам прописці, а батьки у мене за кордоном і родичі теж.
та і з сусідами ми не знайомі

Ну у мене прописка в Києві, не знаю, кого вони там шукати будуть. Хіба що по батькам прописці, а батьки у мене за кордоном і родичі теж.

Тоді можете менше переживати, повірте , я теж сидів мене трясло , думав що все , кінець світу , що робити , що сказати, як виправдовуватися . Забити сразу не вийде , але з часом ми зрозумієте , що нічього вони не зроблять , і можна перестати труситися за них .

Ви не знайомі, але будуть ото чужих терорити. У мене створювали групу у Вайбері з чужими людьми взагалі, які лише мають зі мною спільне місцезнаходження

Меньше переживаний поддерживаю.
Поставьте фильтр от спама для начала,ограничьте соцсети.

Ви не знайомі, але будуть ото чужих терорити. У мене створювали групу у Вайбері з чужими людьми взагалі, які лише мають зі мною спільне місцезнаходження
Что хуже, один просроченный займ в Bitcapital/Crypsee или, например, в 5-6 обычных МФО?)

Тобто вони контакти прям терорять? Щодня телефонують і тд? Чи просто всім обдзвонюють, повідомляють? І як часто? Щодня? Чи там раз в тиждень

Вчера -85%, сегодня уже -50%. Надо ждать -10% и брать.

Тобто вони контакти прям терорять? Щодня телефонують і тд? Чи просто всім обдзвонюють, повідомляють? І як часто? Щодня? Чи там раз в тиждень
На ютубе есть видео, где показано, как они общаются. В начале могут общаться +- вежливо, а потом будут звонить и общаться жестко. С матами, угрозами и т.д.

Вкладення

• Screenshot_20251226_101058_Messages.webp
    Screenshot_20251226_101058_Messages.webp
    50.6 Кб · Перегляди: 78
Что хуже, один просроченный займ в Bitcapital/Crypsee или, например, в 5-6 обычных МФО?)
Особисто для мене, гіршими за всіх були криптопозики 👀

Так, трясуть повідомленнями усіх. Бувало, що запускали спам оточенню. Все хвилями. Знаю, що телефонували сусідці стабільно 3 місяця десь. Все індивідуально.
Я ігнорувала до останнього, але коли вони вже полізли до людей з навчального закладу, то все. Потрібно було вирішувати

Останнє редагування:
Жесть

Так, трясуть повідомленнями усіх. Бувало, що запускали спам оточенню. Все хвилями. Знаю, що телефонували сусідці стабільно 3 місяця десь. Все індивідуально.
Я ігнорувала до останнього, але коли вони вже полізли до людей з навчального закладу, то все. Потрібно було вирішувати
Жесть, а де взяли людей з навчального закладу? І на якому це місяці?

Жесть

Жесть, а де взяли людей з навчального закладу? І на якому це місяці?
Коли вже почався серйозний терор. Десь 4-й місяць протермінування. Писали їм та додавили у групу, де було, що я шахрайка 🤨

Коли вже почався серйозний терор. Десь 4-й місяць протермінування. Писали їм та додавили у групу, де було, що я шахрайка 🤨
Короче, есть крипто-мфо, а есть все остальные. Если все остальные нормально общаются, особо никого не трогают, то эти прям отбитые.

И как решили? Сколько тел отдали?

А до цих 4х місяців не чудили? У мене тіло 600 вже хочуть більше 3000, тому не варіант платити, думаю, чекати, але просто я ось переїхала нове оточення, не хотілось би псувати репутацію, хоча номера нових людей у мене не записані, тому їх знайти це фактично нереально. Офіціної роботи не маю, працюю на себе, тому начальнику якомусь вони теж подзвонити не можуть. Сімʼя за кордоном, хоча пишуть у вайбер, поки просто фото кидали і тд. Погроз не було. Всі ігнорують, не відповідають. Цікаво, кого далі знайдуть. Так розумію, що база у них якась стара, бо знайшли номера, які у мене були записані років 2/3 назад.

Короче, есть крипто-мфо, а есть все остальные. Если все остальные нормально общаются, особо никого не трогают, то эти прям отбитые.

И как решили? Сколько тел отдали?
Кріпсі за «тіло». А Біти, там була ситуація, що вони мою оплату «не отримали», тому розбиралися з ними довго і нудно, але закрили

А до цих 4х місяців не чудили? У мене тіло 600 вже хочуть більше 3000, тому не варіант платити, думаю, чекати, але просто я ось переїхала нове оточення, не хотілось би псувати репутацію, хоча номера нових людей у мене не записані, тому їх знайти це фактично нереально. Офіціної роботи не маю, працюю на себе, тому начальнику якомусь вони теж подзвонити не можуть. Сімʼя за кордоном, хоча пишуть у вайбер, поки просто фото кидали і тд. Погроз не було. Всі ігнорують, не відповідають. Цікаво, кого далі знайдуть. Так розумію, що база у них якась стара, бо знайшли номера, які у мене були записані років 2/3 назад.
Лише повідомлення були. Може, ще щось, але ніхто не говорив. А потім - почалося пекельне пекло. Знову ж таки, у кого яка нервова система та реакція оточення.
Якщо є бажання віддавати, то чекайте нормальної пропозиції чи самі «вибивайте». Мирного рішення не буде з ними, ніколи 😒

Останнє редагування:
Не повезло Вам, конечно, сразу попасть на Crypsee и BitCapital. Были бы другие МФО - было бы проще. Я так понимаю, что crypto мфо заинтересовали тем, что они дают сразу нормальную сумму.

Блин, я вот думаю, это только в Украине такая схема - набрать микрозаймов и потом отдавать ровно столько, сколько взял )) Даже в той самой стране это не так работает, как у нас. А если взять европейские аналоги мфо, то там такое тоже не работает.

Назад
Угорі