FunnyMoney Протермінування 6 день

• Автор теми Автор теми Solverine
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 833

Solverine

Читач
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
Solverine не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
6 день протермінування звонять розповідають про зобов'язання, на 6000 тіла нарахувань 6500, сказав що писав на пошту про розстрочення, то сказав що не дадуть мені таку можливість, зафіксували відмову від оплати, що чекати?

НІчого. В мене вже якийсь там 90-й+ день. Періодично дзвонять. З тіла 5500 нарахували 22000. АЛе всі вони нараховують. Телефонного террору наче не було.
Чекаю якусь гарну пропозицію по закриттю. Від багатьох вони прилітають)

Добрий день!
Теж протермінування 1 тиждень.
Покамісь тільки телефонували.
Взагалі хочу їх закрити, але не розумію їх нарахування.
Чи можна з ними домовитися? В кого як справити з ними?

Добрий день!
пока игнор и лишь угрожают.. помаринуйте их месяца 3-4 думаю пойдут на уступки это финистера бывшие...

6 день протермінування звонять розповідають про зобов'язання, на 6000 тіла нарахувань 6500, сказав що писав на пошту про розстрочення, то сказав що не дадуть мені таку можливість, зафіксували відмову від оплати, що чекати?
закрив їх на 120 день за тіло

Як погрожують? Чи телефонували до оточення?
пойдем в суд.. все у вас отберем.. до 5-ого поколения будете должны... и подобные сказки...
========
оточення.. маме звонят... но она уже научена и даж не париться...

Добрий день!
Через пару месяцев за тело закроют, мне предлагаю но я не хочу) закрою когда то потом когда будет желание

Через пару месяцев за тело закроют, мне предлагаю но я не хочу) закрою когда то потом когда будет желание
вони у месенджер пишуть чи телефонують з цієї пропозицією?

Вчора перетелфонували. Запропонували закрити тіло 5500 за 6250. Що я і закрив. Вже був десь 120-й день прострочки. Особо не дзвонять, нікого не задовбують.

Вчора перетелфонували. Запропонували закрити тіло 5500 за 6250. Що я і закрив. Вже був десь 120-й день прострочки. Особо не дзвонять, нікого не задовбують.
а пролонгації були?

Назад
Угорі