Crypsee Протермінування 42 дня

• Автор теми Автор теми forzapups
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 47

forzapups

Форумчанин
Дописи
18
Реакції
10
Бали
3
forzapups не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю всіх ,прошу допомогти будь ласка із порадою і взагалі поділитися досвідом ,і що взагалі далі роботи
Брав у кріпсах 600$,треба було ремонтувати авто ,бо я зараз військовий,був такий час що трішки після нового року затримували премію+був у відпустці ,відповідно грошей не багато +були ще розходи (бо це ж армія ),із-за цього прогорів по термінах і там вже за тиждень набігло 1200$ ,я думав що можно буде домовитись,хочаб за тіло ,але вони в ніяку ,а 1200$ віддавати це було дуже багато ,а зараз там всі 1800$,думав вже падати на мороз ,але вони знайшли мої контакти і оточення,надіслали їм що я боржник і що мене шукають ,я прошу дати пораду як бути далі взагалі і що від них можна очікувати?
Яка в них є база взагалі цього «мого оточення « і чи можуть вони написати командирам навіть ?Спробувати мене знайти,буду радий будь яким смс ,дякую всім

Ви самі багато інформації про себе залишаєте. Також не виняток, що вони купують бази у інших МФО або банків. Я в них не брав, але багато в яких МФО закрив завдяки «Формі 5 та УБД»

Вітаю всіх ,прошу допомогти будь ласка із порадою і взагалі поділитися досвідом ,і що взагалі далі роботи
Брав у кріпсах 600$,треба було ремонтувати авто ,бо я зараз військовий,був такий час що трішки після нового року затримували премію+був у відпустці ,відповідно грошей не багато +були ще розходи (бо це ж армія ),із-за цього прогорів по термінах і там вже за тиждень набігло 1200$ ,я думав що можно буде домовитись,хочаб за тіло ,але вони в ніяку ,а 1200$ віддавати це було дуже багато ,а зараз там всі 1800$,думав вже падати на мороз ,але вони знайшли мої контакти і оточення,надіслали їм що я боржник і що мене шукають ,я прошу дати пораду як бути далі взагалі і що від них можна очікувати?
Яка в них є база взагалі цього «мого оточення « і чи можуть вони написати командирам навіть ?Спробувати мене знайти,буду радий будь яким смс ,дякую всім
Если телефон был записан в телефон и вы скачивали их приложение то найдут и командира
А так будут работать по вашей телефонной книге,вариантов 2 на самом деле или морозится от них и ждать 2,5 месяца до вменяемых цифр или платить как есть сейчас+ они разные списания копеечные будут предлагать,ну слышал разное,кто говорит что военным делают скидку,кто говорил что наоборот кошмарили крепко,тут не угадать

Если телефон был записан в телефон и вы скачивали их приложение то найдут и командира
А так будут работать по вашей телефонной книге,вариантов 2 на самом деле или морозится от них и ждать 2,5 месяца до вменяемых цифр или платить как есть сейчас+ они разные списания копеечные будут предлагать,ну слышал разное,кто говорит что военным делают скидку,кто говорил что наоборот кошмарили крепко,тут не угадать
В том и дело что я не скачивал приложение,а брал из сайта ,но они нашли пару контактов которые указывал в других мфо,других не нашли еще
А что делать если у меня в телефонной книге нет никого?Типо удалил все контакты,или это не сработает ?

Для них не діють закони та правила НБУ,і вони не зроблять знижку на закриття навіть якщо ви у ЗСУ.

Не спілкуйтесь взагалі з ними,не кажіть що ви військовий,не кажіть про свою ситуацію детально,не надсилайте їм ніякі документи.
В них немає ліцензії,і чим більше ви їм розповісте хто ви і чого хочете,тим більше вони будуть вас тероризувати та ваше оточення.
Всі дані,банків,мфо,сайтів продаються пачками на біржах.
Якщо раніше ви були клієнтом є гроші,техно фінанс,біткепітал,фін маркет і всі інші мфо,то всі ваші дані у них.
А ще якщо скачували додаток,то база ваших контактів також у відкритому доступі.

Тут 2 варіанти
1- Закрити за ту сумму що хочуть
2-Забити на них,і через 3-6 міс закрити за тіло(повний ігнор вас,та ваших контактів потрібен)
І то тут немає гарантій що на вас повісять позику без вашого відома.

В том и дело что я не скачивал приложение,а брал из сайта ,но они нашли пару контактов которые указывал в других мфо,других не нашли еще
А что делать если у меня в телефонной книге нет никого?Типо удалил все контакты,или это не сработает ?
Если брали с сайта то мало кого найдут,ну разве из сателлитов если не скачивали е-гроши и ещё какие то

Типо удалил все контакты,или это не сработает ?
Це вже пізно,тому смислу видаляти контакти немає(ну хіба тільки якщо ви знову плануєте десь дати доступ)

Найпростіший варіант який вони роблять,це пробивають по гетконтанг як ви записані,потім пробивають по соцмережах вас,ваших друзів,можуть подзвонити сусідам сказати що це ваші родичі,і попросити інформацію.Якщо живете у селі,набрати в сільську раду або написати від вашого імені на їх ел адресу,що ви хочете звязатись з батьком,мамою,сестрою.

Паспортні дані та іпн у них є,так що тут все просто для них

думав вже падати на мороз ,але вони знайшли мої контакти і оточення,надіслали їм що я боржник і що мене шукають
Незнаю яка у вас ситуація детально,но я б на вашому місці зробив так:

ПОВНИЙ ІГНОР
1)Змінити номер
2)Видалити всі соцмережі(хотяб аватарку змінити,та з фамілії (якщо вона є)змінити на псевдонім.
3)Всіх близьких які вам дорогі,повідомити що це шахраї,шо ваші дані попали в руки офісникам,надати силки журналістів,відео розлідування ТСН що це дійсно так.
4)Старий номер підключити на другий телефон,і читати тільки смс по пропозиціях від них(якщо збираєтесь закривати )
5)Чекати пропозицію,будуть пропозиції 2.5 тіла 2 тіла,1,5 тіла,тіло
+- по часу 3-6 міс для адекватних умов
6)Звернення до поліції,сбу,нбу,кіберполіції результату не дадуть,но для кількості заяв громадян,можете написати,може з часом прикриють їх

Якось так

Останнє редагування:
Назад
Угорі