Прострочки всюди

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Привіт усім! В мене 23 мфо, вже раніше писала. Зараз прострочка по бистрозайм-8 днів, кредитплюс-16 днів, КРЕДИТКАСА-6 днів, кф юа-6 днів, єврогроші-8 днів, кредитап-6 днів, кешбері-5 днів, майкредит-1 день, манібум- 6 днів, всі інші скоро теж протеомінуються. Скажуть, будь ласка,хто стикався з цими мфо, коли починають дзвонити рідним?розказала про свої кредити старшим братам,сказали, що допоможуть, але треба почекати тиждень. Сьогодні подзвонили батькам з кф сказали терміново оплатити 7500, батьки в шоці, не знаю що казати, сказала, що в мене лише той один кредит,боюсь Дуже і соромно, батьки на пенсії, а на мене оформлений будинок. Хто ще почнуть дзвонити? Мені треба знати,що перше оплатити?хто з них самий надокучливий? Тільки не пишіть,що це вброс і т.д , будь ЛАСКА! Не платити в моєму випадку не варіант , дуже переживаю за батьків.. просто дайте пораду , бо я вже ні спати ні їсти не можу
В бистрозаймі якась психована баба сидить, дуже неприємно з нею говорити, я просто від них не брала трубку але потім оплатила коли появились гроші. Кредит плюс дзвонили подрузі, але якщо чесно це мені допомогло, вона заставила мене розказати про все батькам і вони допомогли майже всі займи оплатити. Від кредит каса був лист, кф юа теж не брала трубку, лиш оплатила коли гроші мала, манібум можна оплатити тіло а решту реструктуризація на 6 місяців. Май кредит на 15 день просрочки є реструктуризація, кредит ап часто дзвонили, єврогроші ще лишились в мене, не оплачую, так великі відсотки, немаю такої суми, коли будуть кошти буду сама з ними зв'язуватись і договорюватись про списання відсотків

заплатіть всім.
причому хто скільки вимагає - стільки і платіть.
Какой-то странный ответ платить всем и кто сколько хочет, вы случайно не с этих шараг? Мой совет если были пролонгации и не одна тогда посмотрите сколько выплачено и напишите в нацком,чтобы остальное только выплатить, я имею ввиду тело, а так ингнорте, а если не делали пролонгации то тогда по расчетному счету, который нужно просить у этих шараг, закрыть тело через приват 24 или кассу банка, и все пускай гуляют! А звонить будут так что родным лучше рассказать! Сама такая

Какой-то странный ответ платить всем и кто сколько хочет, вы случайно не с этих шараг? Мой совет если были пролонгации и не одна тогда посмотрите сколько выплачено и напишите в нацком,чтобы остальное только выплатить, я имею ввиду тело, а так ингнорте, а если не делали пролонгации то тогда по расчетному счету, который нужно просить у этих шараг, закрыть тело через приват 24 или кассу банка, и все пускай гуляют! А звонить будут так что родным лучше рассказать! Сама такая
Він шуткує, запам'ятайте нік,пройде трішки часу разом сміятись будете. Дружити))))))
заплатіть всім.
причому хто скільки вимагає - стільки і платіть.
Не лякайте новенький,))))))):nonon::nonn::lol::lol:

Привіт усім! В мене 23 мфо, вже раніше писала. Зараз прострочка по бистрозайм-8 днів, кредитплюс-16 днів, КРЕДИТКАСА-6 днів, кф юа-6 днів, єврогроші-8 днів, кредитап-6 днів, кешбері-5 днів, майкредит-1 день, манібум- 6 днів, всі інші скоро теж протеомінуються. Скажуть, будь ласка,хто стикався з цими мфо, коли починають дзвонити рідним?розказала про свої кредити старшим братам,сказали, що допоможуть, але треба почекати тиждень. Сьогодні подзвонили батькам з кф сказали терміново оплатити 7500, батьки в шоці, не знаю що казати, сказала, що в мене лише той один кредит,боюсь Дуже і соромно, батьки на пенсії, а на мене оформлений будинок. Хто ще почнуть дзвонити? Мені треба знати,що перше оплатити?хто з них самий надокучливий? Тільки не пишіть,що це вброс і т.д , будь ЛАСКА! Не платити в моєму випадку не варіант , дуже переживаю за батьків.. просто дайте пораду , бо я вже ні спати ні їсти не можу
В моём лично случае, кредит Касса самые конченный, у меня у них тело всего 1000, 1й день просрочки мне звонки с 7утра до 10вечера целый божий день, когда просрочка был 2й день , сто раз позвонили моей подруге, мне не звонили а ей кучу раз, то сразу закрыла , меня из за 8000тела не так доставали как они из за 1000

я не из этих шараг)))
подняли настроение!

В бистрозаймі якась психована баба сидить, дуже неприємно з нею говорити, я просто від них не брала трубку але потім оплатила коли появились гроші. Кредит плюс дзвонили подрузі, але якщо чесно це мені допомогло, вона заставила мене розказати про все батькам і вони допомогли майже всі займи оплатити. Від кредит каса був лист, кф юа теж не брала трубку, лиш оплатила коли гроші мала, манібум можна оплатити тіло а решту реструктуризація на 6 місяців. Май кредит на 15 день просрочки є реструктуризація, кредит ап часто дзвонили, єврогроші ще лишились в мене, не оплачую, так великі відсотки, немаю такої суми, коли будуть кошти буду сама з ними зв'язуватись і договорюватись про списання відсотків
а как вы с манибум договорились о таком, на каком сроке??? у меня 19 дней просрочка. я б сейчас на такое согласилась бы, а потом, когда натикают куча процентов, то не нужна их реструктуризация.

Карелия, а коли хто починає дзвонити?не знаєте?
Кредиткасса ще за день до кінця терміну напрягає при прострочці надзванює з 1 дня кешбері робот надокучливий дзвонить кожні 30хв і контактним і вам.Кредит 365 знаходять номери рідних через місяць кф на 10 день у соцмережах фотоколажі розсилає друзям з вашим фото з паспортом кешмі робот задовбує коженчас і мене і начальницю не знаю де і взяли іі номер і робочі телефони тероризують

Привіт усім! В мене 23 мфо, вже раніше писала. Зараз прострочка по бистрозайм-8 днів, кредитплюс-16 днів, КРЕДИТКАСА-6 днів, кф юа-6 днів, єврогроші-8 днів, кредитап-6 днів, кешбері-5 днів, майкредит-1 день, манібум- 6 днів, всі інші скоро теж протеомінуються. Скажуть, будь ласка,хто стикався з цими мфо, коли починають дзвонити рідним?розказала про свої кредити старшим братам,сказали, що допоможуть, але треба почекати тиждень. Сьогодні подзвонили батькам з кф сказали терміново оплатити 7500, батьки в шоці, не знаю що казати, сказала, що в мене лише той один кредит,боюсь Дуже і соромно, батьки на пенсії, а на мене оформлений будинок. Хто ще почнуть дзвонити? Мені треба знати,що перше оплатити?хто з них самий надокучливий? Тільки не пишіть,що це вброс і т.д , будь ЛАСКА! Не платити в моєму випадку не варіант , дуже переживаю за батьків.. просто дайте пораду , бо я вже ні спати ні їсти не можух
якщо є кредит в е кеш оплатіть в першу чергу бо погрожує не на шутку (так було в моєму випадку ) листи з погрозами на вайбер

Коли тобі присилають фото дочки і надпис що вона надає сексуальні послуги то для мене це було страшно щоб це фото не кинули в соц мережі
кто умный тот поймет что и как!

присилають фото дочки і надпис що вона надає сексуальні послуги то для мене це було страшно щоб це фото не кинули в соц мережі
А якщо так будуть робити взагалі ліві люди і гроші вимагати?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі