Щоденник прострочки crypsee bitcapital, other

• Автор теми Автор теми monkey business
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 78

monkey business

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
monkey business не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
привіт, вирішив поділитися своїми «заслугами» та просити пораду

цілу зиму балувався криптою, все було ок, були потужні кошти зароблені, а потім в моменті - втрачені :) десь почув про мфо, думаю поверну і проблем не буде, по суті так і було, бо мав суми 300-400к, повертав їх за 2 тижні зазвичай, манівео і тд, кредитна історія кайфує (я так думаю як мінімум).
в моменті колапс коли не було змоги віддавати, позичив у друга 250к, сплатив мфо де не було прострочок і тд, лишив тіла на 100к+- аби закрити з зарплати.

так ось, з цього моменту починається кошмар/прикол, хз як назвати, буду по порядку.
1. Кріпсі тіло 325, просять 1000 > повернув 400 та ігнорую, немає змоги платити їм шалені відсотки. До того у них було 2 позики, 325, закривав за 400+- бо не було прострочок, наразі інша ціль, аби ось ці 400 щось вирішили
2. Біткепітал > аналогічна історія як і з кріпсі, теж кинув їм 400, більше не хочу

цікавить, що буде далі? терор? дзвінки рідним? батьку телефонували але нікому більше, мейбі вони не будуть взагалі штурмувати, оскільки кинув їм тіло + зверху.

avira, cly, finclick, funny money, finbert > тіло 7-10к на кожному, просять вже по х3-х4 від тіла :) хз що робити, чекати поки запропонують закриття за тіло? чи такої «акції не буде»? як вони взагалі кошмарять, є приклади?

також АО захист, телефонував їм > гонорар 10к і починаємо працювати, вирішимо з мфо закриття за тіло тд тп, хоча почитав відгуки - ніби безтолково це все, ніби сам можеш вирішити те ж саме (про тіло).

отже очікую порад, дякую.
є 100к аби закрити решту боргів, але відсотки шалені і таке платити не хочу

Нічо нового, картина стандартна))
Падайте на мороз і чекайте пропозицій. на кріптошараги, якщо маєте витримку, можете забити. вони в суди не підуть.
Читайте форум, про кожну шарагу тут є інфа. Ніяке АО вам не потрібне, тіло вам або запропонують або не запропонують. 100К раджу притримати для хороших пропозицій. Успіху!

Нічо нового, картина стандартна))
Падайте на мороз і чекайте пропозицій. на кріптошараги, якщо маєте витримку, можете забити. вони в суди не підуть.
Читайте форум, про кожну шарагу тут є інфа. Ніяке АО вам не потрібне, тіло вам або запропонують або не запропонують. 100К раджу притримати для хороших пропозицій. Успіху!
як зрозуміти запропонують або ні?

такий прикол ось

ну не всі контори ідуть з часом на закриття "за тіло". Будуть пропозиції тіло + 1000/2000, півтора тіла і так далі

такий прикол ось
та байдуже на ці нарахування. Ваша задача чекати, жити звичайне життя і збирати гроші)

ну не всі контори ідуть з часом на закриття "за тіло". Будуть пропозиції тіло + 1000/2000, півтора тіла і так далі
ну півтора тіла це вже добре так би мовити, просто скільки мені чекати на цю пропозицію? і чи буде вона взагалі

ну півтора тіла це вже добре так би мовити, просто скільки мені чекати на цю пропозицію?
Залежно від контори. Хтось за 2-3 місяця запропонує, хтось буде тянути ще довше.

і чи буде вона взагалі

Тому я написав - за тіло або запропонують або ні

такий прикол ось
рано чи пізно запропонують більшість, бо по судам невелика кількість мфо бігають, а просто продають договори колекторам і ті вже йдуть в суд
а продають вони значно менше тіла кредиту) тож в таких компаніях тіло буде запропоноване 100% перед продажем
актуальну інформацію хто бігає по судам можна знайти на форумі

Назад
Угорі