Прострочкам півтора місяця

• Автор теми Автор теми TarasO
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 600

TarasO

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
40
Бали
3590
TarasO не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прострочкам півтора місяця з 12 МФО,половина пропонує тіло,що дуже дивує,що так швидко.Коштів на оплату ще не маю,хочу віддати спочатку людям в яких зичив
Так от питання для людей які більше бачили,якщо не платити по їхніх пропозиціях,а ще почекати трохи,будуть дальше пропонувати такі умови чи будуть продавати і все по новій?!

Прострочкам півтора місяця з 12 МФО,половина пропонує тіло,що дуже дивує,що так швидко.Коштів на оплату ще не маю,хочу віддати спочатку людям в яких зичив
Так от питання для людей які більше бачили,якщо не платити по їхніх пропозиціях,а ще почекати трохи,будуть дальше пропонувати такі умови чи будуть продавати і все по новій?!
У всіх по-різному.
Будуть ще пропонувати і не раз.
У вас досить мале протермінування, щоб зробили щось в плані примусового.

будуть дальше пропонувати такі умови чи будуть продавати і все по новій?!
каждый случай индивидуальный

майкредит, динеро 100% мог закрыть года полтора назад, но не сложилось. теперь перепродажи, первые дори, вторые вердикт..с этими за тело проблематично, если не невозможно

У всіх по-різному.
Будуть ще пропонувати і не раз.
У вас досить мале протермінування, щоб зробили щось в плані примусового.
Так взагалі з близьких знайшли тільки маму і брата і все,вони на ігнорі і за пару днів одразу за тіло всі шлють)

Так взагалі з близьких знайшли тільки маму і брата
"Ещё не вечер"...
В мене через 2 роки знайшли брата жінки, який на іншому прізвищі і в іншому регіоні проживає...
Все залежить від упоротості шараг...

"Ещё не вечер"...
В мене через 2 роки знайшли брата жінки, який на іншому прізвищі і в іншому регіоні проживає...
Все залежить від упоротості шараг...
Маю надію,що закрию все за пів року ?
Тільки щоб дальше тіло було,а не 158668 процентів

Без поняття... Я їх не відслідковую... А швагер послав науй не дочекавшись візитівки ))
Маю надію,що закрию все за пів року ?
Тільки щоб дальше тіло було,а не 158668 процентів
Надія це добре ))

Назад
Угорі