Прострочка по кредитам

• Автор теми Автор теми Nastia1507
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи не знаєте Ви якщо буде просрочка в бізнес позиці(брала в онлайн режимі),то які в них будуть дії. Чи можуть подати в суд?

Каллы от них ничем не отличаются. Некоторые даже спокойнее мфчмошек
Отдавайте тогда когда посчитаете нужным. Денег нет - пусть ждут
Или не отдавайте вообще.
Не отдавать вообще-вот это лучший вариант.лучше себе и если есть дети,то детям еды купить

Привіт. Маю просрочки у деяких МФО (алекс кредіт, є гроші ,ccloan, гроші всім ,кешбері,..). Скажіть ,що від кого очікувати. Кешбері прислали листи,що я шахрайка (печатка таке враження ніби роздрукована, а не мокра,яка має бути). Сслоан писали вайбері, що будуть дзвонити близьким (найшли дані про бабусю і дідуся ,яких більше 20 років нема вживих). Алекс кредіт сьогодні подзвонили мамі так їй нахамили, що я ніколи не чула такого хамства (Казали, щоб краще вона аборт зробила,що заблокують її рахунки банківські,що написали заяву на мене в поліцію по статті 190 УК України.) Є гроші дзвонили і сказали ,що будуть приходити додому по адресі реєстрації ). Скажіть будь ласка як себе вести з ними ,що робити взагалі? Роботи нема через карантин. Нема толком грошей ,щоб їсти купити. А тут такі погрози летять .
В мене сслоуни були того року, то на 9 день прострочки знайшли маму, але ніхто не хамив, нормально говорив, а мені то такі смс слали що спалять хату і т.д.

Назад
Угорі