Прострочка по кредитам

• Автор теми Автор теми Nastia1507
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
fotosalata, а мені ці сiсi не дали,спитали, як звати брата,а в мене немає брата,і відмовили,і кредит 7 намагалися підсунути брата.

А якщо з часом будуть гроші нормальні віддати, а тим неадекватним не віддати, то що буде? Казали деякі, що продадуть колекторам зі всімами патрахами і мені буде ******.
Десь років 12 тому до мене приїзджали колектори Плюс Банку,тапер Ідея Банк,такі два здорові хлопці,чемно нагадали,що в мене є борг і щоб я по можливості його платила.Не знаю чи то вони такі виховані були,чи то моя собачка(вівчарка) на них подіяла,але на тому розійшлись!Борг я так і не погасила,подали до суду,виграли вони цей суд,подали на виконавчу службу і на цьому все закінчилось!!!!:ahaha::ahaha:

Десь років 12 тому до мене приїзджали колектори Плюс Банку,тапер Ідея Банк,такі два здорові хлопці,чемно нагадали,що в мене є борг і щоб я по можливості його платила.Не знаю чи то вони такі виховані були,чи то моя собачка(вівчарка) на них подіяла,але на тому розійшлись!Борг я так і не погасила,подали до суду,виграли вони цей суд,подали на виконавчу службу і на цьому все закінчилось!!!!:ahaha::ahaha:
И как виконали постанову? Что присудили?

Привіт. Маю просрочки у деяких МФО (алекс кредіт, є гроші ,ccloan, гроші всім ,кешбері,..). Скажіть ,що від кого очікувати. Кешбері прислали листи,що я шахрайка (печатка таке враження ніби роздрукована, а не мокра,яка має бути). Сслоан писали вайбері, що будуть дзвонити близьким (найшли дані про бабусю і дідуся ,яких більше 20 років нема вживих). Алекс кредіт сьогодні подзвонили мамі так їй нахамили, що я ніколи не чула такого хамства (Казали, щоб краще вона аборт зробила,що заблокують її рахунки банківські,що написали заяву на мене в поліцію по статті 190 УК України.) Є гроші дзвонили і сказали ,що будуть приходити додому по адресі реєстрації ). Скажіть будь ласка як себе вести з ними ,що робити взагалі? Роботи нема через карантин. Нема толком грошей ,щоб їсти купити. А тут такі погрози летять .
Не розмовляйте з ними і рідних попросіть

Але яке блін відношення батьки хлопця можуть мати до моїх кредитів. Хоча вони все знаю І підтримують мене. Саме найбільше мене здивувало, коли сслоан кинули вайбер ,що будуть дзвонити рідним, а там дідо і баба є яких вживих нема дуже давно. Якісь точно дурні

Є у 8 МФО деякі більше місяця, а деякі від 2 тижнів просрочка
Ці неадикватикі, говорили що мій тато все віддасть, блін я аж розтірялася "забула сказати якщо зв'яжеться то хай привіт передасть і спитає як він там себе почуває" Р.С. його немає в живих.

И как виконали постанову? Что присудили?
А ніяк не виконали,через три роки судовиконавець повернула їм то розпорядження,чи як там його,,так,як в мене не було майна і працювала не офіційно!

А ніяк не виконали,через три роки судовиконавець повернула їм то розпорядження,чи як там його,,так,як в мене не було майна і працювала не офіційно!
Вот сегодня вы мой пример для подражания) наверное пойду по вашим стопам? ничего нет. жаль только они столько усилий потратят и времени..
Ці неадикватикі, говорили що мій тато все віддасть, блін я аж розтірялася "забула сказати якщо зв'яжеться то хай привіт передасть і спитає як він там себе почуває" Р.С. його немає в живих.
у нас похожее было. Я даже чуть не поверила в чудеса) если им под силу вернуть к жизни ушедших.. пусть таким путем.. хотелось бы увидеть)

Останнє редагування:
Чи можуть вони заблокувати банківські рахунки?
Можуть
Але яке блін відношення батьки хлопця можуть мати до моїх кредитів. Хоча вони все знаю І підтримують мене. Саме найбільше мене здивувало, коли сслоан кинули вайбер ,що будуть дзвонити рідним, а там дідо і баба є яких вживих нема дуже давно. Якісь точно дурні

Є у 8 МФО деякі більше місяця, а деякі від 2 тижнів просрочка
Эти полубомжи даже смс толком с угрозами не могут прислать,у них бабок на них не хватает.Только в вайбер пишут.А так,как у меня вайбера нет,то и писать им некуда

Тільки що є гроші написали мамі на вайбер чи вона поговорила зі мною на рахунок оплати ,як збираюся я вирішувати це питання

Я спочатку також була в шоці,але знайшла,слава Богу,цей сайт в заспокоїлась.Не беру трубку взагалі,для чого????У мене правда дзвонили тільки сусідці і тітці,це мої контактні,а так більш нічого суттєвого, наразі,братовій прислав смс Манібум,але їй сказала,щоб не звертала увагу,що це шахраї.У Вайбері я приховала всі контакти,ФБ у мене на другому прізвищі,тай фоток там моїх немає,також по максимуму обмежила доступ до сторінки.
Как вы в вайбере контакты скрыли?

Сьогодні получили повідомлення від служби безпеки є гроші. Мама пояснила ,що нема можливості закрити кредит так як без роботи через карантин. Тіло 5000 ,а заборгованість 15000 накапало. Ну відповідь получили таке повідомлення:"Тогда будем вынуждены самостоятельно помочь вашей дочери оплатить кредит, всю сумму без списания. Работать будем в принудительном порядке." Як на то реагувати? Чи можуть приїхати ? Мама аж з дому боїться вийти

Сьогодні получили повідомлення від служби безпеки є гроші. Мама пояснила ,що нема можливості закрити кредит так як без роботи через карантин. Тіло 5000 ,а заборгованість 15000 накапало. Ну відповідь получили таке повідомлення:"Тогда будем вынуждены самостоятельно помочь вашей дочери оплатить кредит, всю сумму без списания. Работать будем в принудительном порядке." Як на то реагувати? Чи можуть приїхати ? Мама аж з дому боїться вийти
Никто,никуда не приедет!! Почитайте форум! Выездных групп нет! А вот жалобу можете на 15 45 оставить,указав номер,который это прислал.Неужели вы ещё не поняли,что с ними ,лучше не вести диалоги,от слова "совсем" ?! Они нашли у вас точку опоры,маму ! И этим пытаются шантажировать!

Fotina, чудово,значить збираємо листи,мілоан ще сьогодні підкинули,і на осінь плануємо зустріч,до осені карантину точно знімуть

FB_IMG_1588524517411.webp

Назад
Угорі