Прострочення по кредиту і тишина МФО

• Автор теми Автор теми Iruna0721
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 678

Iruna0721

Форумчанин
Дописи
217
Реакції
121
Бали
913
Iruna0721 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Пішла в мене прострочка більше двох тижнів по 6 МФО. Перші дні дзвонили багато , а зараз тишина . Як думаєте до чого це? Ваша готівочка писав чувачок на вайбер , зараз тишина не пише. По інших 1-7 дзв в день .

Всім привіт! Пішла в мене прострочка більше двох тижнів по 6 МФО. Перші дні дзвонили багато , а зараз тишина . Як думаєте до чого це? Ваша готівочка писав чувачок на вайбер , зараз тишина не пише. По інших 1-7 дзв в день .
Так в них майовка,відпочивають,сил набираються

Не переживайте,вони ще з'являться.На вихідні завжди менша активність

Ооооо , теж мовчали та сьогодні обзвонили усіх , навіть сусідів (( але які саме не знаю ( сусіди знають що цє шахраї тому просто видаляють )

А что без звонков скучно? Так подожди всё впереди, сейчас раздуплятся и начнут

Назад
Угорі