На все Прострочення. нарахували майже 29 тис

• Автор теми Автор теми kr08080110
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 414

kr08080110

Читач
Дописи
9
Реакції
11
Бали
3
kr08080110 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день!
Маю заборгованість у даної компанії «На Всі». Пішло просрочення із червня 24го року, наразі з 8800 грн тіла, нарахували майже 29 тис. За весь час телефонували тільки мені, навіть «Юр.Стимул» не писав)
Була пропозиція щодо списання до 14 490 грн і кредит буде закрито, але не маю наразі таких коштів, тому сумма наразі взагалі не підйомна.
Останній час почала писала коллекторська компанії «FinCollect», спілкуються зі мною тільки на електронній пошті, без погроз та шантажу. Як гадаєте, є спроба з ними домовитись, чи вже на такому терміні чекати подачу до суду?

Добрий день!
Маю заборгованість у даної компанії «На Всі». Пішло просрочення із червня 24го року, наразі з 8800 грн тіла, нарахували майже 29 тис. За весь час телефонували тільки мені, навіть «Юр.Стимул» не писав)
Була пропозиція щодо списання до 14 490 грн і кредит буде закрито, але не маю наразі таких коштів, тому сумма наразі взагалі не підйомна.
Останній час почала писала коллекторська компанії «FinCollect», спілкуються зі мною тільки на електронній пошті, без погроз та шантажу. Як гадаєте, є спроба з ними домовитись, чи вже на такому терміні чекати подачу до суду?
є, але все одно платитимете кредит касі і вони прийматимуть рішення,яку знижку і на який термін надавати...
фінтехколект по суті виступає передавачем інформації ,оскільки вони їм не продали, а просто віддали "на домовляння"

є, але все одно платитимете кредит касі і вони прийматимуть рішення,яку знижку і на який термін надавати...
фінтехколект по суті виступає передавачем інформації ,оскільки вони їм не продали, а просто віддали "на домовляння"
А ви не підкажете, пошта яку я вводила при оформленні кредиту зараз не дійсна, і в мене не виходить змінити ії на ту якою я користуюсь. Якщо ж все ж таки подадуть до суду то на судовій владі одразу покаже?
Чи можливо ще кудись смс прийде крім електронки?

Автор, а Вы о чём договариваться то собрались, если сами пишете, что денег нет. Хотя бы на тело накопите и тогда уже ведите переговоры.
Зарегистрируйтесь в электронном суде, если подадут в суд - придёт извещение на почту. так же в ДИЕ (но там корявовато)

Автор, а Вы о чём договариваться то собрались, если сами пишете, что денег нет. Хотя бы на тело накопите и тогда уже ведите переговоры.
Зарегистрируйтесь в электронном суде, если подадут в суд - придёт извещение на почту. так же в ДИЕ (но там корявоват
Зарегистрируйтесь в электронном суде, если подадут в суд - придёт извещение на почту. так же в ДИЕ (но там корявовато)
Спасибо. А на судебной появится?

Все що пропонує фінтехколект, це те що погодила кредит касса? Я все вірно розумію? І якщо вони пропонують щось по списанню, то це можливо платити? Я тут нещодавно, тому мало що розумію, форум почитала - але за цю кассу так хвилююсь..

судя по всему они сейчас как представители кредитора, поэтому крайне вряд ли предложат тела - полтора/два возможно. Да и договариваться с ними о чём-либо бесполезно.

Назад
Угорі