Прострочені кредити

• Автор теми Автор теми Dada15
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dada15

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
8
Бали
8
Dada15 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. У мене багото мікро займів. Свого часу я з ними справлялася, а останні три місяці ну ніяк не можу. Почали дзвонити на роботу і до родичів. Як мені бути, я боюся спати і відповідати на телефонні дзвінки. Нервова система уже не видержує.

Доброго дня. У мене багото мікро займів. Свого часу я з ними справлялася, а останні три місяці ну ніяк не можу. Почали дзвонити на роботу і до родичів. Як мені бути, я боюся спати і відповідати на телефонні дзвінки. Нервова система уже не видержує.
Ну на дзвiнки можете просто не вiдповiдати.А чому спати боiтесь?Про нервову систему потрiбно дбати.А це насамперед здоровий сон.

Читайте тему новачкам сюда

читайте форум і заспокоюйтесь. міняйте відношення до ситуації у своїй голові. Всі проходили через це і ви пройдете! Все буде гуд!

Ну на дзвiнки можете просто не вiдповiдати.А чому спати боiтесь?Про нервову систему потрiбно дбати.А це насамперед здоровий сон.
так вони дзвонити почали на роботу, це дуже неприємно. Постійно приходять смс, що намагаються зняти кошти з карточки.

так вони дзвонити почали на роботу, це дуже неприємно. Постійно приходять смс, що намагаються зняти кошти з карточки.
Так перевыпустите карту и прикрепите ее к новому номеру.

Тю...а де Ви працюете? Карту потрiбно змiнити негайно.Якщо грошi потраплять на неi,одразу знiмуть.Тодi ще й харчуватись не зможете...

Що від них чекати хто знає

Вкладення

• IMG_20191022_101001_205.webp
    IMG_20191022_101001_205.webp
    41.4 Кб · Перегляди: 57
Сьогодні заєреструвала звернення на гарячій урядовій лінії, стосовно дзвінків і знання коштів з карточки.

Не відповідайте на дзвінкі та спіть! Невже важко?

Не відповідайте на дзвінкі та спіть! Невже важко?
Уже я трохи заспокоїлася. Я все розповіла батькам і заручилася їхньою підтримкою. Я сказала що то аферисти і хочуть якомога більше збити з мене грошей. Також ходила до юриста він сказав що потрібен час і вони самі відстануть.

Уже я трохи заспокоїлася. Я все розповіла батькам і заручилася їхньою підтримкою. Я сказала що то аферисти і хочуть якомога більше збити з мене грошей. Також ходила до юриста він сказав що потрібен час і вони самі відстануть.
Молодець! І зразу легше стало! Правда ж? Успіхів.

Я вже три місяці з цим борюся але зараз, мені здається, ще важче чим на початку. Вже не сил ні коштів. І таке відчуття, що ті зарази між собою спілкуються. Тільки розрахувався з одним, який пішов на поступки або видавив всіма путями. Так спокій тільки сниться, на вечір звон, які мовчали та проснулися.

Мене бісить така позиція юристів і поліції
Сьогодні була у 2 відділеннях поліції (+1 ще мама зверталася). То у одному добилася щоб прийняли заяву, хоче не хотіли бо сказали що у них тих заяв уже сотні. У другому запропонували поговорити з ними, а потім сказали що дають номер людям як вміють залякати колекторів. Але я вже ні в що не вірю

Мене бісить така позиція юристів і поліції
Сьогодні була у 2 відділеннях поліції (+1 ще мама зверталася). То у одному добилася щоб прийняли заяву, хоче не хотіли бо сказали що у них тих заяв уже сотні. У другому запропонували поговорити з ними, а потім сказали що дають номер людям як вміють залякати колекторів. Але я вже ні в що не вірю
Треба було в них спитати: за що ми їм гроші платимо? Від них ніякої користі! Там, де не приймали заяву, треба було йти та писати на них у прокуратуру.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі