Просрочки в є кеш кашинський сос кредит

• Автор теми Автор теми Sku4nzhit vozmikredit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Дописи
45
Реакції
5
Бали
283
Sku4nzhit vozmikredit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як ведуть себе дані організації
Хто має досвід?

Хто має досвід?
До мене кешинський за місяць телефонував 4 рази.Ввічливо питали чому не оплачую,і писали смс-готуємо передавати інформацію в колекторську фірму.Сос-схожа ситуація.В моєму випадку досить спокійні.

Е-кеш долбонутые звонили на роботу, директору на мобилу. Сосы после нацкома продали Кредит капиталу, Кащинский смс присылали их закрыла просрочка маленькая была.

Все выше перечисленные конкретно больненьки на голову))) с1сЬки мне предлагали идти мыть полы, а я говорю, что типа белоручка, не для мфо моя мамочка таку квиточку растила. Горю ей мастер класс давай, короче поорали друг на друга. И все. Ещё говорила с манибум и по мужу ваша готивочка, а так их у меня ну очень много. Предпочитаю молчать

Хто має досвід?
Кешинський взагалі не турбував, одне повідомлення про просрочку і наступне, що продано. Соси обдзвонювали всіх, кого можна і ні(( але швидко злились, з є-кеш не стикалась.

Кешинський взагалі не турбував, одне повідомлення про просрочку і наступне, що продано. Соси обдзвонювали всіх, кого можна і ні(( але швидко злились, з є-кеш не стикалась.
Дякую
Все выше перечисленные конкретно больненьки на голову))) ССки мне предлагали идти мыть полы, а я говорю, что типа белоручка, не для мфо моя мамочка таку квиточку растила. Горю ей мастер класс давай, короче поорали друг на друга. И все. Ещё говорила с манибум и по мужу ваша готивочка, а так их у меня ну очень много. Предпочитаю молчать
?
Я теж не беру ні від кого трубки у мене їх 17
Все выше перечисленные конкретно больненьки на голову))) ССки мне предлагали идти мыть полы, а я говорю, что типа белоручка, не для мфо моя мамочка таку квиточку растила. Горю ей мастер класс давай, короче поорали друг на друга. И все. Ещё говорила с манибум и по мужу ваша готивочка, а так их у меня ну очень много. Предпочитаю молчать
А якщо взагалі не піднімати трубку то як вони діють? Гірше?

Останнє редагування:
З даних трьох у мене є кредит в кашинського, особливо не діставали ні кого. Кредит мала 3 тисячі + 1600 проценти, ще до дати повернення за мене заплати їм мій тато суму 3500, а ще тисячу сказав що платити не буде. Звідси і пішла прострочка, потім продали європейській агенції по стягненні боргів. Зараз з тієї тисячі у кабінеті особистому висить борг майже 13 тисяч. Родичів вони слава Бого не тероризують, принаймні поки що)

Хто має досвід?
Если еще Хашинский спокойный, то соси вообще оторваные,кобыла какая то звонит, угрожает,ох попалась она была мне в живую я б ее так бы в мордочку да кулаком приласкала.

Поповоду соскредит можу сказати що телефонували рідним з погрозами, а мені в вайбер писали з погрозами. Скидали фотки , говорили що зроблять популярною. Але мені якось навіть було нестрашно, але мама заплатила ,тільки б нечути голос того ненормального . Якби я його десь побачила яб йому мордочку розмалювалаб. Приставився Грабов Николай .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі