Просрочки більше року

• Автор теми Автор теми Таня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Після 10 місяців ганьби мене і моеі родини вони неотримують навіть скудне ало по телефону..ніяке тіло я віддавати небуду(хоть від всіх 14 мфо була така пропозиція)....тільки суд

Я вас розумію бо мікрозайми брала чоловік не знав коли взнав їх уйма призналась на суму 60 тис а на справді 13000. Коли він мені їх дав ( щось мав щось позичив, а позичив в районі 40 тис. грн) я д*pa все пролонгувала, а пройшов і знов капец. І людям і МФО. А ще в чоловіка 11000 кредит в ідеї і приваті на бізнес фуру брав, а там не заканало і жoпa така ...
Це точно моя історія((( теж чоловік і рідні не знали, в мене було більше 20ти МФО. Потім, звичайно все взнали...я призналась тільки на тисяч 75...а далі промовчала. Звичайно, ті що призналась, поперезичували і віддати з шаленими відсотками не розбираючись.
Чоловік довго гнобив, мама плакала але підтримала. Із тих 20 ти влітку вже залишилось було три. Але в червні довелось відавати гроші бандитам (я теж і в таке вляпалась) а там уже значно страшніже аніж мфо...тому знову оформила кілька мікрозаймів.
Кілька лонгацій і прозрінння. І ще форум, і ще двоє знайомих із аналогічною історією - і все..я тепер мороз)))) закривати буду, тільки із вигідною пропозицією, тобто ТІЛО. А ні то суд!
Post automatically merged:

Я на форумі майже рік.з мфо маю справу з 2016 року.я притримуюсь і буду твердо притримуватись тіеі думки щоб нікому нічого невіддавати.кожна відача хоть копійки цим сраним мфо призводить ще більше до іх процвітання та благополуччя
Ви молодець! Візьму з вас приклад! Але все ж думаю, якщо за тіло десь можна буде домовитись, то мабуть закрию...або ні...або суд...ааааааа....взрив мозгів))))))) заплуталась((((( готова була до вашого коментаря закривти за тіло, а тепер от не впевнена

Останнє редагування:
Нет, не так,( Я понимаю что читается и не верится,что такое может быть.)
А в ах#е, надесь форум прикроет это слово...
Теперь до мне до меня дошло на 1000% все! Больше от меня ни кто на форуме не увидит соплей.
А я сегодня первое мфо кешберри закрыла! Ох и нервов они потрепали мне, родным, а главное -на работе. Дальше буду видеть, может что-то еще закрою, но только тело, как здесь.Буду по финансам смотреть, мне людям сейчас главнее отдать. Всем удачи?!

Дима, я с вами. Полностью вас поддерживаю. Читала одному пользователю из форума пустили где то розсилку ,что он болен туберкулезом и собирает деньги на лечение. И после такого говна им отдавать деньги?

Я тут давно, а в мікрозаймах років два а то і більше. Хто з старічків тут), як у Вас справи, як з мікрозаймами все вийшло, а саме головне як зараз дивитесь на те все гів...В мене половина закрила половина є ( було всіх в районі 30 штук). Ще є що віддавати.
Вітаю з річницею! А ви молодець. Витримка, як у гарного вина. Це підбадьорює. Всіх чм0 переживемо! Всім успіхів!

Я на форумі майже рік.з мфо маю справу з 2016 року.я притримуюсь і буду твердо притримуватись тіеі думки щоб нікому нічого невіддавати.кожна відача хоть копійки цим сраним мфо призводить ще більше до іх процвітання та благополуччя
Привет. Ну хорошо, а как с работой обстоят дела. ? Ну я в том плане что если официально работаешь могут найти и там. У меня просрочки месяцев эдак 8-9 я тоже трубки не беру совсем, на сообщения не отвечаю, и установила trucoller так как звонков левых много. Знакомым не звонили всякие коллажи не слали. Хочу устроится на официальную работу но страшновато как то что могут звонить.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі