Карина 888
Форумчанин
- Дописи
- 33
- Реакції
- 5
- Бали
- 8
Карина 888 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто не давно вышел в просрочку , как они сейчас себя ведут ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яке тілоДоброї ночі, не можу сказати, що давно, але більше місяця певне, або +-, на сайт не заходив просто. За цей період нікому поки не дзвонили, нікого не турбували. Тільки у вайбері писали і в телеграм за якісь знижкі (їх бот)
На скільки я знаю , через 2-3 месяці тіло пропонують , до цього просто ігноруйте будь які їх лякалкиПросто интересно, сильный террор делают или нет, на счёт окружения
А если доступ к телефонной книжке не давала ?На 10 день почали по рідних дзвонити, коли їх культурно послали перестали. Дзвонять суто по телефонній книжці, якщо скачав їх додаток- готуйся.А і в Вайбер пропозиції на реконструкцію шлють, но не розуміють що з 2к, 6к їм ніхто платити не буде
Я тоже на давав, але вони все одно отримали доступА если доступ к телефонной книжке не давала ?
8Яке тіло
Позже согласятся на более лояльные условия. Думаю, есть смысл подождать. Да и платить 10 платежей - это рискованно. Один раз не заплатишь и начнётся цирк. Надо прям быть уверенным, что сможешь платить по графику. Я бы лучше накопил на единоразовый платеж.Мене передали Технофінанс, які в свою чергу пропонують реструктуризацію але з 16 хочуть 24 на 10 платежів. На 18 не погоджуються тож думаю що робити