Просрочка в TOP1 2026

• Автор теми Автор теми Карина 888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 290
Доброї ночі, не можу сказати, що давно, але більше місяця певне, або +-, на сайт не заходив просто. За цей період нікому поки не дзвонили, нікого не турбували. Тільки у вайбері писали і в телеграм за якісь знижкі (їх бот)

Доброї ночі, не можу сказати, що давно, але більше місяця певне, або +-, на сайт не заходив просто. За цей період нікому поки не дзвонили, нікого не турбували. Тільки у вайбері писали і в телеграм за якісь знижкі (їх бот)
Яке тіло

У мене теж +- місяць , нічого страшного , наче оточеною не звонять , написують на телеграм , пропонують мінімальні знижки , намагаються гроші з карти списати , на цьому все

На 10 день почали по рідних дзвонити, коли їх культурно послали перестали. Дзвонять суто по телефонній книжці, якщо скачав їх додаток- готуйся.А і в Вайбер пропозиції на реконструкцію шлють, но не розуміють що з 2к, 6к їм ніхто платити не буде

На 10 день почали по рідних дзвонити, коли їх культурно послали перестали. Дзвонять суто по телефонній книжці, якщо скачав їх додаток- готуйся.А і в Вайбер пропозиції на реконструкцію шлють, но не розуміють що з 2к, 6к їм ніхто платити не буде
А если доступ к телефонной книжке не давала ?

Мене передали Технофінанс, які в свою чергу пропонують реструктуризацію але з 16 хочуть 24 на 10 платежів. На 18 не погоджуються тож думаю що робити

Мене передали Технофінанс, які в свою чергу пропонують реструктуризацію але з 16 хочуть 24 на 10 платежів. На 18 не погоджуються тож думаю що робити
Позже согласятся на более лояльные условия. Думаю, есть смысл подождать. Да и платить 10 платежей - это рискованно. Один раз не заплатишь и начнётся цирк. Надо прям быть уверенным, что сможешь платить по графику. Я бы лучше накопил на единоразовый платеж.

Назад
Угорі