Просрочка в Селфі Кредіт: адекватні чи ні?

• Автор теми Автор теми Vintsuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 8K
Доброго ранку, підскажіть, по Селфі, можуть розбити тіло на декілька частин?

Не думаю. Вы, похоже, слегка параноите. У меня тоже такое было. Я думал, что за мной следят за долги. На тот момент было в общей сумме 8000.

І це не прям кожен день, це раз в тиждень…

в мене 50 день

Скільки прострочка? В мене 3й місяць

Прислали мені сьогодні акційну супер пропозицію....з тіла 17 тис(пролонгації будо на 25 тис) хочуть 29300 з можливістю оплати двома платежами рівними....Аукцион невиданной щедрости.

Останнє редагування:
в мене 50 день

Прислали мені сьогодні акційну супер пропозицію....з тіла 17 тис(пролонгації будо на 25 тис) хочуть 29300 з можливістю оплати двома платежами рівними....Аукцион невиданной щедрости.
Та да, таке собі, будем чекати далі, інші якось йдуть краще на контакт в ці не хочуть

Сразу я думав загон якийсь а тепер я прям виходжу з підʼїзду оп і машина завелась і за мною, ну вони іменно хочуть щоб я знав що слідкують, близько не підїжджають, їдуть ззаду а потім різко обганяють і з іншого краю будинку заїжджають, а коли я стою то машина стоїть пока не підк
Це вже Вам до психотерапевта пора.

в мене 50 день

Та то рідчайші .

Та нема у мене параної, у мене холодна голова, прикол в тому що вони знають мій номер і скидають коди перевірки з Київстару, АТБ, аптек, іменно тоді коли бачать мене коли я виходжу, це тупо такий спам по 10 смс за 5 секунд, походу прога у них якась
🫠

Останнє редагування:
Це вже Вам до психотерапевта пора.

Та то рідчайші .

🫠
Може ви і праві а може і ні🤣🤣✌🏻

Не зная ситуації відправляти людину до пситотерапевта ну то великого ума не треба, хоча я і сам думаю що можу заганятись, але в моему місті я б таких швидких висновків не робив😊🤣

Всім привіт, сьогодні отримала пропозицію невиданої щедрості від Селфі, з тіла в 7600 закрити пропонують 12 тис., і строк 3 дні, я в шоці) буду ще чекати

Був у них кредит. Брався в січні 2022року. Тіло 8 тисяч. Від початку війни предлагали різні акції, навіть за пів тіла закрити одним платежем. Грошей не було. Літом 2024 продали ЄАПБ і заблокували кабінет. З ЄАПБ закрив за тіло з розбивкою на три платежі

А когда они примерно продают? 61 день пока предлагает тело+% за пользование и 50% всех 7штрафов и комиссий. Тело 17,предлагают 24 тыс закрыть частями на 6 платежей каждые 15 дней.... для меня это немного накладно. При том что пролонгаций было на 25 тыс

Я взагалі не піднімаю ні від кого слухавку. Селфі пише в вайбер
Інші частково смс і на пошту, що далі буде - уявлення не маю

Вкладення

• IMG_0702.webp
    IMG_0702.webp
    107 Кб · Перегляди: 66
  • IMG_0703.webp
    IMG_0703.webp
    92.1 Кб · Перегляди: 64
після всіх пролонгації почті 8000 залишалося

Прострочка була 67 днів

За тіло ніяк не погоджувалися і були досить проблемні, надзвонювали, погрожували, хотіли або все або 12000, тяжко але домовилися на 10000

Назад
Угорі