Просрочка в Селфі Кредіт: адекватні чи ні?

• Автор теми Автор теми Vintsuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 8K
вчера был 31 день просрочки.

А в просрочці з березня

А скільки днів просрочки? У мене саме велике тіло в СОС 20
у меня самое большое у них и кредит касса, но КК плачу равномерными платежами 2 раза в месяц это для меня сейчас можно сказать большая нагрузка.

Я сьогодні зайшла на сайт бо написали супер пропозиція, так вони потім дзвонили колишньому чоловіку, де взяли номер хз, бо до цього дзвонили тільки мені, листа отримала, написала їм наступний лист зі своєю пропозицією на закриття, поки мовчать, завтра їх очікує сказом в НБУ.

в якому плані слідкувати?) Якщо ви про калехторів то вони з підвала не вилазять
А хто може слідкувати?

Кинули мій номер на якусь фігню шле коди перевірки Київстар і різні інші сервіси

Сразу я думав загон якийсь а тепер я прям виходжу з підʼїзду оп і машина завелась і за мною, ну вони іменно хочуть щоб я знав що слідкують, близько не підїжджають, їдуть ззаду а потім різко обганяють і з іншого краю будинку заїжджають, а коли я стою то машина стоїть пока не підк

Сразу я думав загон якийсь а тепер я прям виходжу з підʼїзду оп і машина завелась і за мною, ну вони іменно хочуть щоб я знав що слідкують, близько не підїжджають, їдуть ззаду а потім різко обганяють і з іншого краю будинку заїжджають, а коли я стою то машина стоїть пока не підк
з якої контори пишете?

з якої контори пишете?
Я реально говорю це не прикол

Я спеціально з нового акаунта зарегався щоб не палитись, я уже рік тут на форумі

Ну в машині якісь пацани по років 20

Не думаю. Вы, похоже, слегка параноите. У меня тоже такое было. Я думал, что за мной следят за долги. На тот момент было в общей сумме 8000.

Я спеціально з нового акаунта зарегався щоб не палитись, я уже рік тут на форумі
3.6. Створювати клони користувачів. При створенні облікового запису з однієї IP-адреси або після блокування користувача, всі клони будуть заблоковані довічно.

Не думаю. Вы, похоже, слегка параноите. У меня тоже такое было. Я думал, что за мной следят за долги. На тот момент было в общей сумме 8000.

Та нема у мене параної, у мене холодна голова, прикол в тому що вони знають мій номер і скидають коди перевірки з Київстару, АТБ, аптек, іменно тоді коли бачать мене коли я виходжу, це тупо такий спам по 10 смс за 5 секунд, походу прога у них якась

Назад
Угорі