Просрочка в Селфі Кредіт: адекватні чи ні?

• Автор теми Автор теми Vintsuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 8K
Довго не Вас слони були в простроченні?
56 днів. Вони й написали: на 60 день передається у відділ стягнення,а ті вже таких знижок не роблять,або продають,або на суд. То,типу ,оплатіть ось по-мінімуму. То чого не оплатити 7 замість 17 ?
Screenshot_20250222_143424_One UI Home.webp

56 днів. Вони й написали: на 60 день передається у відділ стягнення,а ті вже таких знижок не роблять,або продають,або на суд. То,типу ,оплатіть ось по-мінімуму. То чого не оплатити 7 замість 17 ?
Вірніше ,17 списали,а заплатила 7 замість 24-х

Довго не Вас слони були в простроченні?
Трум-Трумчик,18 штук списали,за тіло закрила на 56 чи 58 день. Їм теж возитись з продаванням неохота,бо продадуть за ті ж гроші,то краще їм їх від мене отримати,і закрити.

Останнє редагування:

Вірніше ,17 списали,а заплатила 7 замість 24-х

Трум-Трумчик,18 штук списали,за тіло закрила на 56 чи 58 день. Їм теж возитись з продаванням неохота,бо продадуть за ті ж гроші,то краще їм їх від мене отримати,і закрити.
ех.. в мене тіло велике. А на частини не дають.. не слони, а собаки. Але з урахуванням того , що в мене вони не одні з великим тілом, то я погоджусь на першу таку пропозицію. Інші в прольоті будуть( до кращих часів)🤷‍♀️
Бо про відділ стягнення мені вже писали і вони, і кр7 , і кр+. Стягнення так стягнення, нічого не поробиш..

ех.. в мене тіло велике. А на частини не дають.. не слони, а собаки. Але з урахуванням того , що в мене вони не одні з великим тілом, то я погоджусь на першу таку пропозицію. Інші в прольоті будуть( до кращих часів)🤷‍♀️
Бо про відділ стягнення мені вже писали і вони, і кр7 , і кр+. Стягнення так стягнення, нічого не поробиш..
Мені теж кр7 знижку дали,закрила. Кр + також за знижку,але вони тугі.

Заява на заборону,це означає що вони не можуть телефонувати третім особам

Тільки мені телефонують, і ніяк не можу з ними домовитись за тіло, бо були пролонгації
Підкажіть якось домовились із селфі? Тобто пролонгації "усугубляють" ситуацію?

Поведінка в них дуже адекватна. Ніколи не хамлять. Звонять третій контактній особі і спілкуються лише з згоди з цієї особи. Помилково набрали мою маму (так як как убкі чомусь її номер був як один з моїх) дізнались, що вона не я, і відмовились розмовляти з неї, поклали трубку.
Але штрафи нараховувують за просрочку величезні. 1 день просрочки, мала заплатити 2300 грн, а штраф зверху нарахували 3500.
Чесно кажучи після того як повністю погасила в них борг з штрафами, тощо мені її контора відмовляє в кредитуванні повністю)))) пишуть спробувати через 365 днів 🤣🤣🤣, але воно і на краще мабуть.

написала заяву в п'ятницю якось на швидку руку, хочу в понеділок переписати посилаючись на умови договору та закон про споживчий кредит, може хоч трохи зжаляться........ я їм переплатила вже більше тіла відсотками як і манівео....
Можна приклад вашої заяви ?

Тугі не те слово. Зараз активно телефонують в тг. Навіть не знаю що там нарахували, але розумію що багато.
Я зі слоном тільки в месенджері чи на пошту спілкувалась, закрила за тіло +1000 в перший місяць

Навіть згодилися чекати, я внесла 1000 і вони потім чекали десь днів 10 на іншу суму

Мені сьогодні селфі ось що написали, питання чи будуть надсилати повідомлення на роботу? Про дзвінки на ТОП вже написала скаргу в НБУ, але не думаю що ці будуть надзвонювати, сказала що готова спілкуватися тільки в месенджері

Вкладення

• IMG_1693.webp
    IMG_1693.webp
    178.3 Кб · Перегляди: 94
Мені сьогодні селфі ось що написали, питання чи будуть надсилати повідомлення на роботу? Про дзвінки на ТОП вже написала скаргу в НБУ, але не думаю що ці будуть надзвонювати, сказала що готова спілкуватися тільки в месенджері
у вас тут велике тіло? Мені вчора запропонували тіло+1000 зверху, але все одним платежем и один день на сплату , тіло величеньке ,попросила розбити хоч на два місяці, відмовили. І то погодили на такі умови тільки через те що описала що хворіє чоловік, навіть попросили якісь документи які підтверджують це, Але на декалька платежів не згодились, Напсиала що зможу двома частинами,але вони відмовили....печально

їм абсолютно чхати на ваші проблеми, тому немає сенсу перед ними виправдовуватись, ще більше будуть тиснути
та то понятно, але звонять рідним, ладно маме,но и двух старикам они очень нервничают из за єтого, заявление писала что запрещаю звонить третим лицам но все равно звонят....

та то понятно, але звонять рідним, ладно маме,но и двух старикам они очень нервничают из за єтого, заявление писала что запрещаю звонить третим лицам но все равно звонят....
пишіть скарги в нбу

у вас тут велике тіло? Мені вчора запропонували тіло+1000 зверху, але все одним платежем и один день на сплату , тіло величеньке ,попросила розбити хоч на два місяці, відмовили. І то погодили на такі умови тільки через те що описала що хворіє чоловік, навіть попросили якісь документи які підтверджують це, Але на декалька платежів не згодились, Напсиала що зможу двома частинами,але вони відмовили....печально
У мене тут тіло 10000, але були пролонгації неодноразово, я зможу закрити за тіло, але мені потрібно пару місяців збирати кошти

У мене тут тіло 10000, але були пролонгації неодноразово, я зможу закрити за тіло, але мені потрібно пару місяців збирати кошти
в мене тіло 17 тис, якби б розбили то було б добре. Але не ідуть на це....

Назад
Угорі