Просрочка в Селфі Кредіт: адекватні чи ні?

• Автор теми Автор теми Vintsuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 8K
Подскажите как в селфі в кабінеті знайти свій договір а то не можу знайти щоб скачати

А на почту разве не отправили? Должно ж было прийти
Там не понятное с почтой,в личном кабинете указана вообще почта какая то левая не моя.... Написала в бот ,что за ерунда разбираться. Хотя в договоре указано два адрес мой правильный и какой то ещё... Договор все таки нашла в кабинете

Ну, понятно.
Мошенники всякими способами пытаются ободрать людей, заведомо обманывая их.

а куди зазвичай вони надсилають відповіді на заяви? Слідкувати за кабінетом, поштою(там ще розбираються яка чому вказана ліва пошта а не моя, але листа я їм надсилала зі своєї електронки? чи смс чи дзвоник? Бо якщо в кабінет то навіть не уявляю де від них можуть бути пропозиції

а куди зазвичай вони надсилають відповіді на заяви? Слідкувати за кабінетом, поштою(там ще розбираються яка чому вказана ліва пошта а не моя, але листа я їм надсилала зі своєї електронки? чи смс чи дзвоник? Бо якщо в кабінет то навіть не уявляю де від них можуть бути пропозиції
Смс. Чи в якийсь месенжер напишуть їх писаки

Ви з дійсної пошти писали їм?

Смс. Чи в якийсь месенжер напишуть їх писаки

Ви з дійсної пошти писали їм?
так написала в п'ятницю заяву на закриття лише тіла з реструктуризацією.....Сподіватись що пробачать усі мої відсотки у вигляді переплат більше ніж тіло.. марно......сподіваюсь на щось підуть...Але як виявилось сьогодні в особистому кабінеті якась ліва пошта..

так написала в п'ятницю заяву на закриття лише тіла з реструктуризацією.....Сподіватись що пробачать усі мої відсотки у вигляді переплат більше ніж тіло.. марно......сподіваюсь на щось підуть...Але як виявилось сьогодні в особистому кабінеті якась ліва пошта..
Хм.. відповідь має прийти на ту ж пошту, звідки Ви відправили. Навіть якщо даних Ви не вказали, думаю пришлють лист з уточненням їх. В мене з селфі немає конекту🤷‍♀️ вони вперлися щоб я відсотками більше тіла віддала. А я не хочу і не можу

написала заяву в п'ятницю якось на швидку руку, хочу в понеділок переписати посилаючись на умови договору та закон про споживчий кредит, може хоч трохи зжаляться........ я їм переплатила вже більше тіла відсотками як і манівео....

Менеджері в Селфі не розуміють що таке вхідний номер під яким зареєстровано моє звернення..... Питають що ви маєте на увазі...

Ну, все по стандарту з ними. Неділя спаму дзвінками(атаки по 10-15 хвилин 2-3 рази в день, плюс регулярний продзвон оточуючих, кого знайдуть). Потім почались пропозиції: спочатку реструктуризація на всі її "хотілки", потім "списання штрафів, потім тіло і половина зверху і врешті решт тіло,десь через місяць. Успішно закрив)
Це з селфі у вас так?
Бо в мене селфі поки най більше «кошмарять» пропонують 50% від штрафу
Дали на сплату по акції 3 дні сьогодні 2-й і вже не знаю чи платити чи будуть ще пропозиції
Надсилала їм заяву на реструктуризацію і про заборону обробки особистих даних
Відповіді поки немає першу надіслала ще 10 лютого!

ForgottenName,
Доброго вечора!
Поділіться досвідом,
Як ви закривали Селфі)

Останнє редагування:
Це з селфі у вас так?
Бо в мене селфі поки най більше «кошмарять» пропонують 50% від штрафу
Дали на сплату по акції 3 дні сьогодні 2-й і вже не знаю чи платити чи будуть ще пропозиції
Надсилала їм заяву на реструктуризацію і про заборону обробки особистих даних
Відповіді поки немає першу надіслала ще 10 лютого!

ForgottenName,
Доброго вечора!
Поділіться досвідом,
Як ви закривали Селфі)
Як саме кошмарять? Оточення чи тільки Вам.? А що дасть заяву про заборону обробки особистих даних? Що саме ви там писали? Бо я написала заяву лише на реструктуризацію тіла) наївна,але обідно бо я їм пролонгації виплати вже більше ніж тіло...

Як саме кошмарять? Оточення чи тільки Вам.? А що дасть заяву про заборону обробки особистих даних? Що саме ви там писали? Бо я написала заяву лише на реструктуризацію тіла) наївна,але обідно бо я їм пролонгації виплати вже більше ніж тіло...
Заява на заборону,це означає що вони не можуть телефонувати третім особам

Тільки мені телефонують, і ніяк не можу з ними домовитись за тіло, бо були пролонгації

Останнє редагування модератором:
Заява на заборону,це означає що вони не можуть телефонувати третім особам

Тільки мені телефонують, і ніяк не можу з ними домовитись за тіло, бо були пролонгації
На реструктуризацію також не ідуть? Можете приблизний текст на заборону для третіх осіб? Можна в приватні. Дякую. ТОбто якщо не було б пролонгацій то було б легше на тіло домовитись?

На реструктуризацію також не ідуть? Можете приблизний текст на заборону для третіх осіб? Можна в приватні. Дякую. ТОбто якщо не було б пролонгацій то було б легше на тіло домовитись?
Заяву на відкликання було складеного юристом по пунктам цивільного кодексу

Підкажіть як ви із слон кредит спілкувалися бо вони не хочуть в меседжеві тільки дзвінки, такі тугі щось?
Слоники мені в вайбері писали,і знижку дали таку,що за тіло закрила ось вчора чи позавчора .

Назад
Угорі