Просрочка в LoviLave, на контакт не виходять

• Автор теми Автор теми джокер7899
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

джокер7899

Форумчанин
Дописи
125
Реакції
46
Бали
343
джокер7899 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просроченння в lovіlave вже 3 тиждень , почали прозвон близьких . Не виходять на контакт зі мною тільки бот телефонує . Пишу і звоню їм і підтримку , надіслав повідомлення на почту , реакції просто 0 . Звоню по номеру просрочення постійно занята лінія . Що робити , як вийти з ними на связок , які лояльні умови пропонують ?

Просроченння в lovіlave вже 3 тиждень , почали прозвон близьких . Не виходять на контакт зі мною тільки бот телефонує . Пишу і звоню їм і підтримку , надіслав повідомлення на почту , реакції просто 0 . Звоню по номеру просрочення постійно занята лінія . Що робити , як вийти з ними на связок , які лояльні умови пропонують ?
А зачем вы хотите выйти с ними на связь? Обычно это не имеет смысла если не хотите заплатить всю сумму

Теж у мене є , 3 тисячі борг ! Хотів їх закрити за тіло 4 місяці тому , але вони відмовились . Зараз на регулярній основі спамлятл закрий за тіло , але почекаю коли запропонують меньше )

Теж у мене є , 3 тисячі борг ! Хотів їх закрити за тіло 4 місяці тому , але вони відмовились . Зараз на регулярній основі спамлятл закрий за тіло , але почекаю коли запропонують меньше )
хочу закрити кредит за тіло , маю кошти , бо постійні дзвінки бота родичам , а вони просто ігнорують мене , не виходять на связок …… перший раз таке

хочу закрити кредит за тіло , маю кошти , бо постійні дзвінки бота родичам , а вони просто ігнорують мене , не виходять на связок …… перший раз таке
Через три тижні вони на тіло не підуть. Місяців через 6 самі запропонують.

На який день до оточення добралися? Чи за весь термін вашого протермінування до оточення вашого вони так і не добралися?)

На який день до оточення добралися? Чи за весь термін вашого протермінування до оточення вашого вони так і не добралися?)
У мене їх було в загальному 22 мфо , відверто кажучи не можу сказати точно хто добрався а хто ні . Але лові лава одного з родичів добренько підзадрали ботами . Одне скажу точно , що 100% запропонують тіло , і пропонувати будуть довго 😂 😂

У мене ловелаве прострочена вже більше місяця, до оточення поки не дзвонили але пропонують реструктуризацію з тіла 5000 нарахували +8000 тис. відсотків

У мене ловелаве прострочена вже більше місяця, до оточення поки не дзвонили але пропонують реструктуризацію з тіла 5000 нарахували +8000 тис. відсотків
Просто очікуйте , вони до телефонних дзвінків дурні і це факт . У мене кожного дня щось штурмувало спамом , як тільки закрив 4 - 5 дзвінків в день максимум і то парочку із них це просто бот пропонує взяти кредит)

Назад
Угорі