LoviLave йдуть на поступки в 2024?

• Автор теми Автор теми morg_nx
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K
так , 3900 всьго десь вийшо , хочу зараз позбавитись від діставучих тому так. знижок не пропонували. можна було почекати на більш лояльні умови ,але рідні важко переносять.
Терор робили?

У мене через 2 місяці почати діставати подругу із якою колись працювала разом, де телефон взяли - невідомо. Написала скаргу в НБУ, що таких контактних не надавала. Відповли що зв'язувались із МФО, ті сказали що нікому нічого не писали. У листі зазначено, що роботу провели, але оскільки я не надала скрінів дзвінків або смс, то подальших дій не зможуть провести. Порадили також з доказовою базою звернутись в нац.пол. Тому написати в НБУ, що дзвонили мамі, контакти якої не надавали - варто, якщо є можливість, то одразу додати скріни.

Писав їм на пошту, домовились закрити 22.08 тіло +% до прострочення. Завтра буду, ще торгуватись з ними.
UPD:
Торги не удались(
Запропонували реструктуризацію але на повну суму заборгованості.
Тому сьогодні закрив за тіло + % до прострочення
UPD2:
Перед оплатою вони змінили суму до закриття в кабінеті (без гарантійки і тд) після закриття, зразу появилась довідка про закриття

UPD:
Торги не удались(
Запропонували реструктуризацію але на повну суму заборгованості.
Тому сьогодні закрив за тіло + % до прострочення
UPD2:
Перед оплатою вони змінили суму до закриття в кабінеті (без гарантійки і тд) після закриття, зразу появилась довідка про закриття
А на який період вони дають реструктуризацію?

Дякую, у мене тіло 5000 сьогодні дивилась в Убкі 10350 прострочення більше 2 місяців. Хочу теж з ними домовитись на тіло + невеликий відсоток
По началу писали що доступна реструктуризація , але щас десь ділись не дзвінків від них ні смс. Це більш напрягає чим коли вони писали . Бо від них я так розумію можна чекати все що завгодно

Дякую, у мене тіло 5000 сьогодні дивилась в Убкі 10350 прострочення більше 2 місяців. Хочу теж з ними домовитись на тіло + невеликий відсоток
По началу писали що доступна реструктуризація , але щас десь ділись не дзвінків від них ні смс. Це більш напрягає чим коли вони писали . Бо від них я так розумію можна чекати все що завгодно
Пишіть їм на пошту, хочаб дізнаєтесь, який у них сьогодні «настрій» щодо вашого кредиту)

Якщо не сподобаються умови, напишіть знову через тиждень, так ніби ніколи їм не писали.

У мене так з ClickCredit, списуємось раз на тиждень і завжди різні умови, то 5,5 то 6,1 до закриття (тіло 4.9к)

Доброго дня, з приводу lovilave щойно списалась з їхнім менеджером про оплату кредиту, тіло 5000 в особистому кабінеті висить 14000 хочуть 6000 до закриття, але гарантійного листа не надають я сказала що так оплачувати не буду. Погодились перед закриттям змінити суму в кабінеті. Переживаю тепер щоб не лоханули та кредит закрився . Можливо комусь дана контора відправляла гарантійний лист??? Просрочка в мене з ними майже 3 міс. Нікому вони з мого оточення не дзвонили тільки мені і то робот

Доброго дня, з приводу lovilave щойно списалась з їхнім менеджером про оплату кредиту, тіло 5000 в особистому кабінеті висить 14000 хочуть 6000 до закриття, але гарантійного листа не надають я сказала що так оплачувати не буду. Погодились перед закриттям змінити суму в кабінеті. Переживаю тепер щоб не лоханули та кредит закрився . Можливо комусь дана контора відправляла гарантійний лист??? Просрочка в мене з ними майже 3 міс. Нікому вони з мого оточення не дзвонили тільки мені і то робот
Я закривав через списання в особистому кабінеті (без гарантійки)

Закрила щойно lovilave, як для мене то ця контора більш лояльна, до близьких не телефонували, відсотки списали майже всі, погодились почекати більше неділі поки я знайду кошти. Щас переживаю за Смартівей і Фінсферу вийшла а просрочку тільки пару днів пройшло . Сподіваюся що теж зможу закрити за тіло + невеликий відсоток.

Закрила щойно lovilave, як для мене то ця контора більш лояльна, до близьких не телефонували, відсотки списали майже всі, погодились почекати більше неділі поки я знайду кошти. Щас переживаю за Смартівей і Фінсферу вийшла а просрочку тільки пару днів пройшло . Сподіваюся що теж зможу закрити за тіло + невеликий відсоток.
Smartiway-взагалі не хвилюйтесь,дзвінків і терору не роблять,lovi lave, як на мене це взагалі жах, досі не можу з ними домовитися

Назад
Угорі