Просрочка в Лоани

• Автор теми Автор теми Переживём и это!!
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго вечора, в Лоані в мене теж є позика, продали Кредит Експресу, ті позвонили два рази, я написала на електронну адресу Лоані, і мені запропонували реструктуризацію, або розбивають суму на 6 платежів, або списують штраф і повертаєте те , що взяли, вони взагалі безпроблемні. Ще, як продали Експресу прийде від них лист по місцю реєстрації.
А они тело кредита хотели или тело плюс процент
Post automatically merged:

Вы с ними общались полько по электронке??и что писали им?

Доброго вечора, в Лоані в мене теж є позика, продали Кредит Експресу, ті позвонили два рази, я написала на електронну адресу Лоані, і мені запропонували реструктуризацію, або розбивають суму на 6 платежів, або списують штраф і повертаєте те , що взяли, вони взагалі безпроблемні. Ще, як продали Експресу прийде від них лист по місцю реєстрації.
Ну денег у меня все равно нет, даже реструктуризацию делать, Альфу надо тянуть в первую очередь, а кто звонит, не знаю даже, симка в старом телефоне, включаю раз в сутки, чтоб смс почитать, а так ❄️ У мужа тоже просрочка по лоани пошла, значит у экспресса вместе будем

Вы с ними общались полько по электронке??и что писали им?
Да, тільки по електронній, писала борг просрочений, який вихід із ситуації, зразу дали пропозицію на реструктуризацію без пені і штрафів, я з ними домовилася швидко і просити довго не треба, впринципі безобідні, не зводили і не погрожували.

Ребята, всем спасибо!)))

Да, тільки по електронній, писала борг просрочений, який вихід із ситуації, зразу дали пропозицію на реструктуризацію без пені і штрафів, я з ними домовилася швидко і просити довго не треба, впринципі безобідні, не зводили і не погрожували.
А какое у Вас тело и на каких условиях предложили реструктуризацию??

Останнє редагування:
Назад
Угорі