Просрочка в каштане в 2026 году. чего ждать?

• Автор теми Автор теми aliator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 131

aliator

Форумчанин
Дописи
57
Реакції
26
Бали
308
aliator не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Предлагают мне 6к. Хочу взять и войти в просрочку на месяц-два не больше. Срочно нужно лаве на лечение. Они адекватные эти каштаны? Кому-то будут звонить? есть возможность потом договориться за 1.5 тела максимум? есть опыт общения у кого-то с ними?

Предлагают мне 6к. Хочу взять и войти в просрочку на месяц-два не больше. Срочно нужно лаве на лечение. Они адекватные эти каштаны? Кому-то будут звонить? есть возможность потом договориться за 1.5 тела максимум? есть опыт общения у кого-то с ними?
Они чем то напоминают верокеш была такая мфо

Никого не трогали. Вечером ставили обзвон. Предлагают чуть-чуть списать%%,но за это требуют какую-то справку о доходах в дії. Договор, вроде составлен хорошою. Через год продають.

Хочу прострелить себе колено. Болеть не будет? К врачу надо будет обращаться?
оооой....

Кредит каса і то адекватніша за них. Знижки за 3 місяця ні разу не пропонували. Але й штрафів не нараховують. Так що каштани для вашої тємки не варіант

Вони наярюють всім із контактної книги чи не звонять нікому? Мене будуть часто турьбувати чи на вайбер тільки. Дуже насторажує що я ще не підписав договір а три різних спеціаліста вже пишуть у вайбер "чого не береш? бери давай"

У мене в них прострочка майже місяць, поки що тільки 2-3 рази на день дзвонять, нічого не пишуть, хоча я висилав їм листа на пошту що спілкуватися по дзвінку у мене не виходить, тільки у вайбер або ватсап. Вони мені відписали але досі все глухо.
Родичам не дзвонили, не погрожували, що буде далі не знаю, буде видно

У мене в них прострочка майже місяць, поки що тільки 2-3 рази на день дзвонять, нічого не пишуть, хоча я висилав їм листа на пошту що спілкуватися по дзвінку у мене не виходить, тільки у вайбер або ватсап. Вони мені відписали але досі все глухо.
Родичам не дзвонили, не погрожували, що буде далі не знаю, буде видно
Багато відсотків накапало?

В мене вони більше року. Дзвонили тільки мені, трохи задовбували. Із пропозицій найкраща була ближче до року - 2 тіла одним платежем або 3 тіла на пів року здається. Поки не закрила - інші, більш лояльні закриваю. Але читала, що в суд подавали, тому в планах через місяць домовлятися.

Тобто, це не лайтовенька мфо, я б не радила свідомо йти в протермінування по ним.

В мене вони більше року. Дзвонили тільки мені, трохи задовбували. Із пропозицій найкраща була ближче до року - 2 тіла одним платежем або 3 тіла на пів року здається. Поки не закрила - інші, більш лояльні закриваю. Але читала, що в суд подавали, тому в планах через місяць домовлятися.

Тобто, це не лайтовенька мфо, я б не радила свідомо йти в протермінування по ним.
Тобто, чекати рік на тіло не варто, бо буде 5 тіл?
Мені пропонували реструктуризацію з зупинкою нарахування відсотків. Тіло 6000 тис. Нарахували вже 11 тис.

Тобто, чекати рік на тіло не варто, бо буде 5 тіл?
Мені пропонували реструктуризацію з зупинкою нарахування відсотків. Тіло 6000 тис. Нарахували вже 11 тис.
Думаю, варто погодитись. За тіло не буде. То хоча б потроху будете виплачувати. Я в свій час непогодилася, чекала чогось більш лояльного, але з ними важко домовитись на щось адекватне.

Назад
Угорі