Просрочка по MyCredit, продают колекторам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мене також давно продали вже достали всіх навіть тих людей з якими я вже 5 років неспілкувалась дзвонять і в день і в ночі сосідці

А у мене самі доставучі ці і мене і сосідів і родичів 24 години дзвонять і пишуть а сосідці казали і писали що тепер вона боржник то з неї вимагають
Это все майкредит?? Я в шоке.может меня пока не трогают,потому что обещала заплатить до конца месяца.

Это все майкредит?? Я в шоке.может меня пока не трогают,потому что обещала заплатить до конца месяца.
Так ні вихідних ні ночі в них немає дзвонять і в 12 ночі і 3 ночі в мене вони в чс батько поміняв номер мама просто ігнорить один плюс з сосідкою якій пишуть і дзвонять неспілкувались 5 років зараз все добре вона підтримуе бо в неї було те саме

Доброго дня , допоможіть мене також сьогодні зателефонували з майкредит і сказали що продають , що чекати далі?

Натік, в разделе MyCredit множество тем о них. Не ленитесь, прочитайте.

Мене також давно продали вже достали всіх навіть тих людей з якими я вже 5 років неспілкувалась дзвонять і в день і в ночі сосідці

А у мене самі доставучі ці і мене і сосідів і родичів 24 години дзвонять і пишуть а сосідці казали і писали що тепер вона боржник то з неї вимагають
А мне написали что через 2 дня продадут колектора, по Законодательству Украины. А такой знаком есть, что можно продавать каллам?

Admin, Доброго дня.Май кредит прострочка 7 днів,4000 тіло.Ви знаєте якусь фішку,яка дозволяє домовитись з ними?))Прошу і мені написати...Дякую.

yakov, чем смог - помог! Всегда пожалуйста!
Скажите,а мне тоже нужно помочь,брала четыре,да просрочила,пытаюсь реструктуризировать, операторы отказываются,говорю давайте по частям нет,а просрочки всего 12 дней,а угрозы уже капец
Post automatically merged:

Liric, да, могу помочь, сейчас напишу в личку.
И мне помогите пожалуйста

Останнє редагування:
А мне написали что через 2 дня продадут колектора, по Законодательству Украины. А такой знаком есть, что можно продавать каллам?
Думаю що нет но для них закон неписаний.

Хто знає скільки ще буде продовжуватись їх терор просрочка саме зараз вже рік

Скажите,а мне тоже нужно помочь,брала четыре,да просрочила,пытаюсь реструктуризировать, операторы отказываются,говорю давайте по частям нет,а просрочки всего 12 дней,а угрозы уже капец

И мне помогите пожалуйста
На четырнадцатый день у них автоматически появляется в лк функция реструктуризации, если решите выбросить деньги на ветер и согласитесь на это, то не пропустите ни одного платежа, так как насчитают по-новой и ещё больше прежнего

Думаю що нет но для них закон неписаний.

Хто знає скільки ще буде продовжуватись їх терор просрочка саме зараз вже рік
То есть просрочка год, а калы звонят круглые сутки и вам и родне и соседке? Простите но я не верю, чушь какая-то

Всім привіт. Підкажіть хто звязувався з профіт капітал сьогодні написали в вайбері що з 5-8 серпня за місцем моєї прописки розмістять фото з проханням про допомогу та будуть ходити по будинкам і збирати гроші на погашення аля боргу. Вони дійсно так роблять чи просто лякають????
Ну пусть ходят) если колядки выучат может больше соберут ,а за стишки конфеты в бонус! Вы только представьте себе эту картину..как они ходят!)))ходоки.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі