Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це знайшла...Подскажите пожалуйста ,чего ждать?
Про ПУМБ інформація в даному розділі:Подскажите пожалуйста ,чего ждать?
И как дела? За меня взялись не хило,что то страшненько как тоВже більше як пів року не кидаю нічого
Я не знаю чи мені звонили бо через мфо сімку давно поміняв ну і родичі давно на лєві номери не відповідають,нічого не присилали,я сам якось позвонив сказали що продали,через деякий час включив стару сімку то було смс що заплатіть-знов звоню-вже не продали-послав в суд їх на...йИ как дела? За меня взялись не хило,что то страшненько как то
Здравствуйте мне сегодня пришла смс, что передали кредитэкспресс 4 часа , чтобы заплатить,а то что будет не знаюЯ не знаю чи мені звонили бо через мфо сімку давно поміняв ну і родичі давно на лєві номери не відповідають,нічого не присилали,я сам якось позвонив сказали що продали,через деякий час включив стару сімку то було смс що заплатіть-знов звоню-вже не продали-послав в суд їх на...й
Яка сума і термін просрочки?Здравствуйте мне сегодня пришла смс, что передали кредитэкспресс 4 часа , чтобы заплатить,а то что будет не знаю
Кредитка 25000 и просрочка уже 5 месяцевЯка сума і термін просрочки?