Просрочка пішла по мфо (( не знаю що робити (

• Автор теми Автор теми eli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 1K
Я завжди їх вчасно сплачувала і не один раз . Тільки от цього разу ніяк не можу сплатити , бо карантин , і треба жити за щось .
Тогда живите спокойно, и оставьте деньги для себя. Будет возможность и желание, тогда решите вопрос с мфо

Отже і добре що рідних мало, поміняйте сімкарти рідним та собі і живіть радіючи життям з дитиною
Тато точно не поміняє , бо до нього мільйони дзвінків по роботі , мама думаю ще згодиться . Але надіюсь що тата не знайдуть , бо ми з ним на різних прізвищах . Це мій вітчим

Сильно вас дістають ? Які у вас мфо ?
З ваших є дінеро,укрпозика і майкредіт.А решту 16 довго писати.М ене не дістають,я номер поміняла! Спочатку ще трубку брала,пробувала говорити,тряслась при кожному дзвінку.А потім вирішила що мені моє здоров'я і нерви важливіше.Старий інколи включаю,то дзвінки є.Обов'язково видаліть фейсбуц і вайбер.Щоб менше було проблем.Поміняєте сімку тоді поставте новий вайбер.

Тогда живите спокойно, и оставьте деньги для себя. Будет возможность и желание, тогда решите вопрос с мфо
То виходить що з мого списку дінеро , укр позика , і май кредит ще спокійні а от містер кеш . Що то за контора і чия вона ? Даже мало інфо про неї
Думаю у вас тут найкраща ситуація з усіх на форумі. Вітаю вас!!!!
З ваших є дінеро,укрпозика і майкредіт.А решту 16 довго писати.М ене не дістають,я номер поміняла! Спочатку ще трубку брала,пробувала говорити,тряслась при кожному дзвінку.А потім вирішила що мені моє здоров'я і нерви важливіше.Старий інколи включаю,то дзвінки є.Обов'язково видаліть фейсбуц і вайбер.Щоб менше було проблем.Поміняєте сімку тоді поставте новий вайбер.
А родичів ваших ? Сусідів ? Ці контори з мого списку дістають ? Довго у Вас по них просрочка ?

То виходить що з мого списку дінеро , укр позика , і май кредит ще спокійні а от містер кеш . Що то за контора і чия вона ? Даже мало інфо про неї
За мистер кеш не скажу, чей он и что

Дінеро і укрпозика кожен ранок листи шлють на імейл.Майкредіт хіба дзвонять напевно,поки що.​

Друзі ( пішли і в мене просрочки по дінеро , укр позиці, містер кеш і май кредит . Містер кеш пише смс і наярює безкінечно до мене і до мами дзвонили пару разів . Я не знаю що робити з ними далі . Що чекати ?(( чи знайдуть ці контори рідних і сусідів? Мене нехай дістають лиш не рідних і не сусідів .
1587399615724.webp

Теперь Ваша жизнь будет процветать,и вы начнёте радоваться,пройдет время вы о них забудете.

Да найдут рано или поздно,но этого не избежать.Устанавливайте программы блокировки неизвестных,соц сети удалите,или доступ закройте.Еу и карточки привязанные до МФО блокируйте,а лучше вообще поменять.Ну и если родные незнают,пора каяться.
Здравствуйте.закрываем кредиты МФО

Спишем часть без предоплаты
Борьба с МФО,

Друзі ( пішли і в мене просрочки по дінеро , укр позиці, містер кеш і май кредит . Містер кеш пише смс і наярює безкінечно до мене і до мами дзвонили пару разів . Я не знаю що робити з ними далі . Що чекати ?(( чи знайдуть ці контори рідних і сусідів? Мене нехай дістають лиш не рідних і не сусідів .
Просрочка это начало пути к освобождению от мфошной заразы!

Так тільки 4 мфо,в мене 19,і нічого жива.Ви вчасно найшли форум!Я нажаль коли перший раз його побачила,то не задумалася.А було б набагато менше проблем!
У меня 16 штук. Тоже очень поздно нашла этот форум. Теперь лет 5 нужно работать чтоб отдать им деньги. Но я этого делать не собираюсь. Хватит.

Борьба с МФО,
Всмысле закрываем? И кто это закрывает?

Мне спишите...если можно не часть, а все... Спасибо
При чом безоплатно ????

Борьба с МФО,
Це типу, не знаєте як вийти на должника?

Останнє редагування:
Назад
Угорі