a_n_y_a
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
a_n_y_a не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хорошо конечно когда у вас ум есть в связи опытом, я так понимаю.Ну ума у вас конечно??Зачем вы общались с этим придурком?Вы ему как на ладонях раскрыли все свои слабые места.О родственниках,об окружении,о звонках им.Нахрена Вы с этим чм...м вообще общались?Надо было сразу в блок!!!
Удалить Вайбер не могу, рабочий чат там, но «Дєніска» уже в чс.Видаліть свій акаунт у вайбері і все. Малолєтка срана якась буде виписувати всяку фігню. А якщо будуть всіх на вуха ставити, то саме головне лице тяпкою, я нічого не знаю, мені ніхто не дзвонить. Я нічого не брала. Саме головне не робіть з себе жертву і не думайте про сусідів і родичів, думайте про себе.
На счёт имущества мне вот тут тоже смешно потому что на меня ничего не оформлено ? если найдёт что то мое, то пусть мне хоть покажет ?Скажіть нехай цей ,,Денис,,піде і школу закінчить усі класи???а то
Ага???цей так званий ,,Денис",шкода мені його ???як же треба голодувати щоб запердаляти на 3 або 4 посадах в одночас ????.Це буде потім,,он же следователь,он же виконавець,якій опише ваше майно,он же консультант по вашому кредиту ".Це все брєд!!!Він лякав мене своїми смс 2місяці і далі....Денис пішов на підвищення мабуть іще якоїсь кваліфікації.Просто у вайбері є настройки які вирішують проблему з Денисом,недайте себе залякати. А головне читайте форум по цьому мфо,і все буде гаразд.
Держите номер)? Буду ждать контент на канале.