Просрочка Е гроши. За 6 дней насчитали 4000 грн

• Автор теми Автор теми Oley
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 3K
20 днів це дуже малий термін для адекватних пропозицій з їх сторони
Я теж це розумію ,але моя голова не витримувала цих дзвінків я вже не хотіла прокидатися зранку під їхні голоси, це не така велика сума , яку можна заплатити за спокій)
Внесу останній платіж і пошлю їх на 3 літери літери,хоч якась моральна компенсація буде ,завжди так роблю

Я теж це розумію ,але моя голова не витримувала цих дзвінків я вже не хотіла прокидатися зранку під їхні голоси, це не така велика сума , яку можна заплатити за спокій)
Внесу останній платіж і пошлю їх на 3 літери літери,хоч якась моральна компенсація буде ,завжди так роблю
А я антиспам поставил) и пофиг на них) будут деньги сам наберу

Це, звісно, ваш вибір) але на це воно і розраховано(

Можно антиспам установить, номер сменить, не отвечать, и не будет проблемы просыпаться утром под их голоса))

Можно антиспам установить, номер сменить, не отвечать, и не будет проблемы просыпаться утром под их голоса))
Я никогда не пойму, зачем с ними общаться) с малолетками, что сидят в колл центре и говорят по скрипту. Вот правда) больше общаешься - больше давление. Так работает их система. Я каждый раз об этом просто кричу) но каждый выбирает свой путь))))

Я никоглв не пойму, зачем с ними общаться) с малолетками, что сидят в колл центре и говорят по скрипту. Вот правда) больше общаешься - больше давление. Так работает из система. Я каждый раз об этом просто кричу) но каждый выбирает свой путь))))
Наверное людям нравится причинят себе моральный вред)) Другого объяснения пока, у меня нет))

Фетиш і збочення це звертатися до МФО і брати в них позики! Так що я ще та збоченка)) Буду відповідати на дзвінки поки все не закрию тому що це мій косяк і я не хочу щоб ці ****** дзвонили третім особам. Розумію начебто мені вже й до сраки років і я не повинна переживати, що там подумають,але така я вже людина не можу по-іншому. Краще нехай вже мені дзвонять. Доречі з власного досвіду можу сказати,що не дзвонять до третіх осіб тому що я з ними розмовляю, якось так . Ненавиджу себе за те , що зв’язалася з цими сраними МФО

Останнє редагування:
Фетиш і збочення це звертатися до МФО і брати в них позики! Так що я ще та збоченка)) Буду відповідати на дзвінки поки все не закрию тому що це мій косяк і я не хочу щоб ці ****** дзвонили третім особам. Розумію начебто мені вже й до сраки років і я не повинна переживати, що там подумають,але така я вже людина не можу по-іншому. Краще нехай вже мені дзвонять. Доречі з власного досвіду можу сказати,що не дзвонять до третіх осіб тому що я з ними розмовляю, якось так . Ненавиджу себе за те , що зв’язалася з цими сраними МФО
Я не хочу вас расстраивать, но это так не работает. Не факт, что будут звонить в самом начале. Но вот реальный пример, вышла я в просрочку, поговорила, только положила трубку, звонок мужу, который рядом был. Так что хоть разговаривай, хоть нет, при желании доберутся до всех.

Фетіш і збочення різними буваюФеті
Не, ну эти совсем какие-то извращённые))
Я не хочу вас расстраивать, но это так не работает. Не факт, что будут звонить в самом начале. Но вот реальный пример, вышла я в просрочку, поговорила, только положила трубку, звонок мужу, который рядом был. Так что хоть разговаривай, хоть нет, при желании доберутся до всех.
Я лишь только о своем опыте, у меня так) А что это за мфо у вас такая может є гроші?)) Это вообще Аль Каида) С этими кстати не разговаривала смс мне писали, помню ли я что должна им денег. Отвечала что помню,но хотелось бы забыть

Доречі з власного досвіду можу сказати,що не дзвонять до третіх осіб тому що я з ними розмовляю, якось так .
Тоді мабуть ви унікальна і їм не потрібні гроші а задушевні розмови з вами.
Це так не працює. Ні в кого... тож можете далі сподіватись на свою унікальність.
Або заплатити їм все що хочуть і тоді вони не дзвонитимуть... але це не точно.

Доречі з власного досвіду можу сказати,що не дзвонять до третіх осіб тому що я з ними розмовляю, якось та
Если и не звонят к третьим лицам, то не потому что вы с ними разговариваете, а скорее всего потому, что никого не нашли. У всех у кого находили третьих лиц, им звонили независимо от того разговаривают они с ними или нет))

Тут даже в том дело, что пока вы с ними будете вести беседы - никаких нормальных предложений не ждите.

Фетиш и извращения - это слушать угрозы, боятся голоса из трубки, обижаться, ненавидеть себя, а потом в страхе бежать оплачивать все их хотелки. А не то, что вы написали.
Люди берут кредиты не потому что они хотят поиздеваться над собой, а потому что так служились жизненные обстоятельства. А вот грызть себя за это, вот это ещё то извращение))

Тоді мабуть ви унікальна і їм не потрібні гроші а задушевні розмови з вами.
Це так не працює. Ні в кого... тож можете далі сподіватись на свою унікальність.
Або заплатити їм все що хочуть і тоді вони не дзвонитимуть... але це не точно.
До чого тут унікальність, просто я плачу їм, ну мені просто чомусь соромно, що люди дізнаються про мої проблеми, місця не знаходжу собі, спати лягаю про кредити думаю і прокидаюся з думкою про них, вже дах їде

До чого тут унікальність, просто я плачу їм, ну мені просто чомусь соромно, що люди дізнаються про мої проблеми, місця не знаходжу собі, спати лягаю про кредити думаю і прокидаюся з думкою про них, вже дах їде
Ваша справа.
Платіть)

Мне тоже неприятно когда люди узнают о моих кредитах го платить в 3 раза больше чем взял желания никакого

Я лишь только о своем опыте, у меня так) А что это за мфо у вас такая может є гроші?)) Это вообще Аль Каида) С этими кстати не разговаривала смс мне писали, помню ли я что должна им денег. Отвечала что помню,но хотелось бы забыть
Money4you. Но и другие точно также делали.

Назад
Угорі