Просрочка Е гроши. За 6 дней насчитали 4000 грн

• Автор теми Автор теми Oley
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 3K
Добрый день, 6 день просрочка Е Гроши, тело 6к, насчитали процент 4к, как их закрывать и реально ли с ними как то договориться про тело?
Если да, то через сколько предложат тело? И как вообще они будут себя вести в просрочке? Читал форумы, все все пишут разное, но никто пока так и не ответил
Як мені сказали в Мані4Ю, нарахування відсотків це лишень спосіб психологічного тиску)))

Як мені сказали в Мані4Ю, нарахування відсотків це лишень спосіб психологічного тиску)))
А как вам это так сказали?)
Я просто начитался что е гроши и биг кепитал самые ужасные и самые скажем так не приятные и я вот думаю может проще заплатить их и забыть?

А как вам это так сказали?)
Я просто начитался что е гроши и биг кепитал самые ужасные и самые скажем так не приятные и я вот думаю может проще заплатить их и забыть?
так і сказали по телефону, їм же треба якось на вас давити.
біт кепитал ага, треба закривати, там кошмарити будуть довго всіх.

Если у них есть доступ к твоей контактной книге, устроят телефонный терор не только тебе, а и по всей книге, он будет продолжаться пока не продадут кредитпроминвест, мне повезло, я своей книгой не поделился)
Ви не поділились контактами і вони самі нікого не знайшли?

Ви не поділились контактами і вони самі нікого не знайшли?
Так, усі мфо з додатками намагались отримати доступ до телефоної книги, не давав дозвіл, соц мережі закриті, тому дзвонили тільки на ті номера що були у кредитнїй історії, куди вони попали через банк.

Это уже с соответствующие темы
Не можна їх так закрити, вони хочуть би все з відсотками, я від них так втомилась. Було тіло 5000 тисяч, прострочення 20 днів-14000, це я ще вносила платежі) Мені подзвонила менеджер і запропонувала внести 7000, а залишок на два платежі, я погодилась, думаю х*й з ними, аби відчепилися, залишився один платіж-і свобода) Не беріть мфо, ну їх

Не можна їх так закрити, вони хочуть би все з відсотками, я від них так втомилась. Було тіло 5000 тисяч, прострочення 20 днів-14000, це я ще вносила платежі) Мені подзвонила менеджер і запропонувала внести 7000, а залишок на два платежі, я погодилась, думаю х*й з ними, аби відчепилися, залишився один платіж-і свобода) Не беріть мфо, ну їх
20 днів це дуже малий термін для адекватних пропозицій з їх сторони

Зря вы так спешили)

Назад
Угорі