ClickCredit Просрочка. Дзвонять по телефонній книзі?

• Автор теми Автор теми Юрій Юрійович
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 6K
мені смс прийшла,що на пошті цікава пропозиція...вони ж не думали,що мене це не зацікавить ,думали побіжу платити
Сьогодні понеділок то напевно обновляють всім якісь пропозиції. Початок тижня ж. Але я думаю який це такий у них калькулятор що такі відсотки клепає

Если раньше давал доступ к телефонной книге, но был отказ, а потом через сайт одобрили, телефонная книга у них сохранилась? В договоре никаких контактов не нашел.

Если раньше давал доступ к телефонной книге, но был отказ, а потом через сайт одобрили, телефонная книга у них сохранилась? В договоре никаких контактов не нашел.
у мене протермінування приблизно 2 місяці, ні дзвінків, ні смс ні мені, ні оточуючим. Тому чекаю що далі

у мене протермінування приблизно 2 місяці, ні дзвінків, ні смс ні мені, ні оточуючим. Тому чекаю що далі
Якщо плануєте і маєте можливість закривати, то заходьте періодично в особистий кабінет, на такому терміні вони часто пропонують оплату тіла частинами.

Як на мене, вони одні з найбільш адекватних, не наярюють, десь після 100 днів прострочки появилась можливість оплатити частинами тіло, раз в 15 днів.

Якщо плануєте і маєте можливість закривати, то заходьте періодично в особистий кабінет, на такому терміні вони часто пропонують оплату тіла частинами.
Оо, дякую за пораду, такий варіант мене влаштував би

Сьогодні, приблизно через 60 днів протермінування, можливо трохи більше, вирішив все ж таки зайти в особистий кабінет. В особистому кабінеті побачив як суму загального боргу, так і пропозицію оплати тіла частинами (3 пропозиції по різних сумах і термінах оплати, від 150грн на 2 тижні до 600, щось приблизно в таких цифрах), мене влаштовує - тому буду сплачувати тіло частинами. Хто в відносно невеликому протермінуванні і не хоче переплачувати - чекайте, і отримаєте пропозицію. За увесь період ні разу не подзвонили комусь з оточення, смс і дзвінки були лише перший тиждень. Ніби все, надіюсь всі закриють без проблем)

Сьогодні, приблизно через 60 днів протермінування, можливо трохи більше, вирішив все ж таки зайти в особистий кабінет. В особистому кабінеті побачив як суму загального боргу, так і пропозицію оплати тіла частинами (3 пропозиції по різних сумах і термінах оплати, від 150грн на 2 тижні до 600, щось приблизно в таких цифрах), мене влаштовує - тому буду сплачувати тіло частинами. Хто в відносно невеликому протермінуванні і не хоче переплачувати - чекайте, і отримаєте пропозицію. За увесь період ні разу не подзвонили комусь з оточення, смс і дзвінки були лише перший тиждень. Ніби все, надіюсь всі закриють без проблем)
О, бачите. ) Вітаю Вас! ) Це дійсно хороший варіант закрити борг і не переплачувати. 🤝
Але треба мати можливість чітко сплачувати по графіку.

Доброго дня
Скажіть, будь ласка, яке у вас тіло і на який термін запропонували реструктуризацію?

О, бачите. ) Вітаю Вас! ) Це дійсно хороший варіант закрити борг і не переплачувати. 🤝
Але треба мати можливість чітко сплачувати по графіку.
Дякую) можливість є, просто назбирально забагато цих МФО і лише коли знайшов цей форум, то заспокоївся і зробив для себе мінімальний план по сплатам
Доброго дня
Скажіть, будь ласка, яке у вас тіло і на який термін запропонували реструктуризацію?
Тіло 3000, хочуть більше 11к
Запропонували реструктизацію тіла в 3 варіантах (1. 600грн на 5 платежів раз на 15 днів, 2. приблизно 350грн на +-9 платежів і 3. приблизно 180грн на більше ніж 16 платежів)

Тіло 2400, загальна сума боргу 13 150 грн. Запропонували за тіло, ще й розбили на 5 , 7, 10 платежів. Здивували, так здивували. Хоча пролонгації робив неодноразово.

Тіло 2400, загальна сума боргу 13 150 грн. Запропонували за тіло, ще й розбили на 5 , 7, 10 платежів. Здивували, так здивували. Хоча пролонгації робив неодноразово.
А через скільки запропонували?

з тіла 3000грн нарахували за 12 днів прострочки 3150грн%,пропонують у кабінеті розтрочку на 60 або 90 днів розбивши 6150 на 5 або 7 частин... хай гуляють поки що...
А потім продадуть

Как сейчас ситуация с ними и может кто знает как ещё с Майкредит? В плане обзвона окружения очень интересует

Как сейчас ситуация с ними и может кто знает как ещё с Майкредит? В плане обзвона окружения очень интересует
Майкредит никому кроме должника не звонит очень лояльные в плане звонков но если забить на кредит у них то продадут в ЕАПБ а эти уже пойдут в суд

Майкредит никому кроме должника не звонит очень лояльные в плане звонков но если забить на кредит у них то продадут в ЕАПБ а эти уже пойдут в суд
понял, спасибо!
и ещё вопрос, может сталкивались с кем-то из этих мфо, подскажите, пожалуйста, кто как работает в плане обзвонов?

credit7
creditplus
finsfera
firstcredit
money4you
moneyveo
selficredit
sloancredit
smartiway
starfin
miloan\tengo
treba

извиняюсь что не по теме, много чего на форуме читал, информация разная и за разные годы, всё перемешалось в голове((

Останнє редагування:
Назад
Угорі