CreditKasa Просрочка більше 3 років. Не телефонують

• Автор теми Автор теми Юрій Юрійович
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 2K
Дописи
24
Реакції
7
Бали
3
Юрій Юрійович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто що підскаже, просрочка з 2.2020, тіло 6000, пролонгацій на 16000, що робити з ними, не звонять років 2

В мене там 12500 вже висить десь роки 2-3 , десь пів року назад запропонували тіло , але не мав як оплатити , то пока тихо

Мені 15-го їх служба ВС обіцяє відкрити виконаче впровадження. До цього надсилали смс, що при відкритті впровадження, воно буде відображатися в діїї. Прострочка, десь 6-7 місяців, але пролонгацій не робив, мабуть, чи одну.

Мені 15-го їх служба ВС обіцяє відкрити виконаче впровадження. До цього надсилали смс, що при відкритті впровадження, воно буде відображатися в діїї. Прострочка, десь 6-7 місяців, але пролонгацій не робив, мабуть, чи одну.
То забий на них, до мене перший рік і группа виїжала, і продавали, і знову звонили, і знову група виїжала, але так і не доїхала до цих пір(напевно бояться вилізти з підвала)))))

В мене в них тіло було 4600,вони разом з тілом нарахували 7 з чимось,я їм писала що плачу 5500 і нехай закривають кредит,їм такі умови не підійшли але я все ж закрила за тіло,даже більше.Вони мені по нинішній день ще дзвонять за ці відсотки в дві з чимось тисячі,хоча заплатила років 2,5 тому

Назад
Угорі