Просрочка 5-6 місяців,Ідея Банк.Суд.

• Автор теми Автор теми PofigistkA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 3K

PofigistkA

Форумчанин
Дописи
431
Реакції
265
Бали
168
PofigistkA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Суд у березні,сьогодні отримала документи,хочу послухати Ваші поради,як діяти.

Скажіть будь ласка, а сума велика? У мене теж десь пів року просрочка, прийшов лист від експрес кредиту вчора. У мене кредитна карта на 20 тисяч. А вас комусь передавали?

Про место жительство четко! Главное вовремя все переписать ... машины, дома и тд. отпишитесь потом как пройдет... я уже замахалась им платить(

Но на суд нада явитись бо на скік знаю неявка буде важатись що ви з усім згодні.
З чим там погоджуватись...в позові інший графік погашення,
Скажіть будь ласка, а сума велика? У мене теж десь пів року просрочка, прийшов лист від експрес кредиту вчора. У мене кредитна карта на 20 тисяч. А вас комусь передавали?
Не передавали,я з ними вже 4 місяці "тягаюсь" ,після розклейки фото,ніяк не можна добити.

Скажите,пожалуйста,у вас большая сумма кредита и сколько времени вы платили?
В мене він там не один,тіло майже виплачене.
Адвокат как минум должен банку "убить" их прожорливые проценты, это его минимальная задача.
В позові відсотки за обслуговування не пишуть,зверніть увагу на пункт 7.4

У меня уже 7 месяцев просрочка. Пока до сих пор мне реструктуризации предлагают и не передали права требования.
Адвокат как минум должен банку "убить" их прожорливые проценты, это его минимальная задача.
Фиг с ними с процентами, графа "обслуживание кредита" в договоре мне больше всего "нравится"
Про место жительство четко! Главное вовремя все переписать ... машины, дома и тд. отпишитесь потом как пройдет... я уже замахалась им платить(
У меня такой водоворот событий последний год, что нет ни денег ни сил с кредиторами бодаться. так что так и сделала. Все имущество на маму переписала, гуляю бомжиком, даже прописки нет, но хоть с нервишками теперь по-проще стало.

У меня уже 7 месяцев просрочка. Пока до сих пор мне реструктуризации предлагают и не передали права требования.

Фиг с ними с процентами, графа "обслуживание кредита" в договоре мне больше всего "нравится"

У меня такой водоворот событий последний год, что нет ни денег ни сил с кредиторами бодаться. так что так и сделала. Все имущество на маму переписала, гуляю бомжиком, даже прописки нет, но хоть с нервишками теперь по-проще стало.
В нас довбуть контактного, бо він бере телефон. Не платили з грудня. Погрожують приїхати в понеділок і на роботу, і додому. Ждать? Вони в села їздять?

Назад
Угорі