Просрочення в мфо у військового

• Автор теми Автор теми Pavel987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Pavel987

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
1
Бали
848
Pavel987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, маю просрочення в Егроші та Money4you, сам являюсь військовослужбовцем. Питання чи можна якось зупинити дзвінки ріднім, сам то готовий віддати їм за тіло но вони відмовляються.

Pavel987, не хотят они идти на тело. Поте гроши не скажу, но по-моему как раз самостоятельно они не соглашаются на тело, а продают кредитпроминвест, с теми вроде можно договориться. Но они продадут через пару месяцев.

Надсилаєте доки на пошту, чекаєте.
Ігнорують? Пишете в нбу, теж чекаєте.
Має вирішитись питання.

Звісно, можуть погрожувати, що вказали неправильні дані при оформлені, але це до сраки.
Якщо військовим стали після оформлення, то справедливо можуть вимагати тіло і відсотки.

Доброго дня, маю просрочення в Егроші та Money4you, сам являюсь військовослужбовцем. Питання чи можна якось зупинити дзвінки ріднім, сам то готовий віддати їм за тіло но вони відмовляються.
Просрочки з липня-серпня. Money4you самі запропонують заплатити тіло кредиту, треба почекати кілька місяців. Є-гроші продають через місяць, на тіло не підуть.
В мене моніки через 1,5 міс попросили тіло кредиту, є-гроші через місяць +-віддали кредитпромінвест.
За дзвінки незнаю, не відповідаю нікому, ні з ким не спілкуюсь ніде, батькам сказала якщо звонять хтось то шлете або можете душу відвести і обматюкати гарненько, і обов’язково записати розмову щоб знати звідки звонять і писати скаргу в нбу

Надішліть їм документи, що ви військовий. Будуть ігнорувати, то скаргу в НБУ

Ну я відправляв документи що я військовий, Єгроші сказало шо відсотки не нараховують тільки комісію за обслуговування, хоча я взяв 27200, а зараз кажуть віддати 46900 щось завелика комісія

Ну я відправляв документи що я військовий, Єгроші сказало шо відсотки не нараховують тільки комісію за обслуговування, хоча я взяв 27200, а зараз кажуть віддати 46900 щось завелика комісія
комісію за обслуговування?
це вони письмово вам таку фігню написали?

По телефоні, коли я пробував з ними договоритись щоб закрити за тіло

Є-гроші в договорі малюють малий відсоток і дику комісію "за обслуговування кредиту"

По телефоні, коли я пробував з ними договоритись щоб закрити за тіло
комісія за обслуговування це незаконна історія.
є куча постанов верховного суду з цього приводу...отже йдуть вони нафіг з такими нарахуваннями

Money4you, після заяви сказали закрити тільки тіло кредиту, врахували навіть пролонгацію яку я вносив, а вот Єгроші так і стоять но своєму

Просрочки з липня-серпня. Money4you самі запропонують заплатити тіло кредиту, треба почекати кілька місяців. Є-гроші продають через місяць, на тіло не підуть.
В мене моніки через 1,5 міс попросили тіло кредиту, є-гроші через місяць +-віддали кредитпромінвест.
За дзвінки незнаю, не відповідаю нікому, ні з ким не спілкуюсь ніде, батькам сказала якщо звонять хтось то шлете або можете душу відвести і обматюкати гарненько, і обов’язково записати розмову щоб знати звідки звонять і писати скаргу в нбу
Пропоную money4you віддати тіло , відмовляються . Тобто краще чекати ? Є гроші також не їдуть не поступки

Назад
Угорі