- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10256
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А ты непоколебим?)Останніх пару-трійку місяців стабільно пропонують 20% від тіла
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ты непоколебим?)Останніх пару-трійку місяців стабільно пропонують 20% від тіла
непокобелимА ты непоколебим?)

А як жеА ты непоколебим?)
Привіт. Можна закрити за тіло позики одним платежем.Доброго дня! Дайте пораду що робити в данному випадку! Маю заборгованість в манивео! Тіло кредиту 7800, просрочення на данний момент 7 днів! Капають проценти, пролонгацій не робив! Як вони себе ведуть і чи зможуть запропонувати якісь лояльні пропозиції, якщо так то через який час, а також цікавить чи дзвонять вони третім особам(рідним)? Що від них очікувати? Поки ввімкнув антиспам і просто морожусь!
А Ви до того як увійшли в протермінування оплачували якісь %?Привіт. Можна закрити за тіло позики одним платежем.
Ні, і не спілкувалася. Переглядала ел.поштуА Ви до того як увійшли в протермінування оплачували якісь %?
Через який термін продаютьПродадут Талиону скоро, те предложат тело рано или поздно.
Талион звонит.
На мене саме таліон подавМаловероятно. Скорее продадут в еапб, а те уже могут пойти. Но еапб в судах по договорам манивео/талион отсасывает с причмокиванием. Так что ждите хорошего для вас предложения. Удачи
Хто б не подав,алгоритм роботи один)На мене саме таліон подав
Я позвонила им сама , сказала денег нет . Тело 27000 с % 33000 , согласились на реструктуризацию. Хотели оплату 2а раза в неделю, я сказала не потяну , сделали раз в месяц по 3300 , 10 платежей, просила списать процент, не согласились , но оставили какой был до просрочки. Я согласилась на их условия , первый платеж 22 марта , февраля не платила , пошли на уступки что оплата с сентября.Доброго дня! Дайте пораду що робити в данному випадку! Маю заборгованість в манивео! Тіло кредиту 7800, просрочення на данний момент 7 днів! Капають проценти, пролонгацій не робив! Як вони себе ведуть і чи зможуть запропонувати якісь лояльні пропозиції, якщо так то через який час, а також цікавить чи дзвонять вони третім особам(рідним)? Що від них очікувати? Поки ввімкнув антиспам і просто морожусь!
Обычный спам![]()
Таліон+АФК. Лист на пошту. Це готують мене до суду?
Ок))Обычный спам
В мене тіло в них 13. А нарахували гарно!!!Я он чисто заради інтересу зайшла в кабінеті Манівено, і як виявилося переплатила на 300 чи майже 400 грн їм тіло. А Таліон, скотиняки, з мене 9к вимагають. Сучата. Нічого платити не буду
Також така фігня була. То в них такий метод морального пресингу потім смс прийде " Ой, зашибісь класна акція, подзвоніть нам"![]()
Таліон+АФК. Лист на пошту. Це готують мене до суду?
Не звертайте увагу, потім 50% тіла будуть проситиВ мене тіло в них 13. А нарахували гарно!!!
ОкТакож така фігня була. То в них такий метод морального пресингу потім смс прийде " Ой, зашибісь класна акція, подзвоніть нам"
Не звертайте увагу, потім 50% тіла будуть просити
Довго чекали хоч вигідні умови? Вам взагалі пощастило)Сос кредит з 15 тіла хоче вже три.Але я в це не вірю?