Щоденник Прошу допомоги та поради з МФО

• Автор теми Автор теми Rorz877
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 3K
Ех… Ну так розумію що оф робота то ненадовго як судитись придеться, кому воно потрібно такі працівники…
Ви чого так налаштовані песимістично? Багато українців з офіційною роботою судяться і не звільняють їх. На роботі головне щоб ви її виконували, а те куди відраховуватиметься ваша зп нікого не повинно хвилювати крім вас

Ех… Ну так розумію що оф робота то ненадовго як судитись придеться, кому воно потрібно такі працівники…
Это же кредиты всего лишь, всем без разницы. Так говорите, будто по уголовному делу судят.

Ну звільнити то точно не звільнять, то правда. Тут більш справа в репутації якщо це десь просочиться, на жаль не всі то зрозуміють. Але то таке, прорвемося 😃. Дякую за відповіді)

Ну звільнити то точно не звільнять, то правда. Тут більш справа в репутації якщо це десь просочиться, на жаль не всі то зрозуміють. Але то таке, прорвемося 😃. Дякую за відповіді)
У половины ваших коллег тоже кредиты скорее всего, так что не переживайте.

Вчіться класти болт на думку інших. Дуже гарне правило життя)
Репутація в роботі особисто для мене - це професійно виконані робочі задачі, а в житті - бути гарною і етичною людиною.

А те що людина зіштовхнулася з проблемою - так все вирішується. Потрібен час. В кожного свої проблеми. Головне якої думки ви про себе і яке у вас відношення до проблем

Останнє редагування:
Всім привіт. Підкажіть будь ласка хто такі «Преміум актив»? З їх номера дзвонили сьогодні члену сімʼї (назву організації не казали, дзвонили з номеру 0800* який зареєстровано на ФК ПРЕМІУМ АКТИВ) та сказали що якщо я з ними не звяжусь до обіду завтра, то будуть подавати в суд. На форумі я знайшов тільки звʼязки цієї компанії з ЄГроші. В ЛК Єгроші написано що вони продали в КредитПромІнвест. В кредитній історії також не бачу такої організації. Представились приватним виконавцем та грозились статтєю 190 КК Шахрайство. Раніше мені вже писали що збираються подавати до суду в подібній формі, але так нічого і не відбулося. Ось хочу і зрозуміти наскільки це серйозний був виклик чи це просто чергове залякування.

Всім привіт. Підкажіть будь ласка хто такі «Преміум актив»? З їх номера дзвонили сьогодні члену сімʼї (назву організації не казали, дзвонили з номеру 0800* який зареєстровано на ФК ПРЕМІУМ АКТИВ) та сказали що якщо я з ними не звяжусь до обіду завтра, то будуть подавати в суд. На форумі я знайшов тільки звʼязки цієї компанії з ЄГроші. В ЛК Єгроші написано що вони продали в КредитПромІнвест. В кредитній історії також не бачу такої організації. Представились приватним виконавцем та грозились статтєю 190 КК Шахрайство. Раніше мені вже писали що збираються подавати до суду в подібній формі, але так нічого і не відбулося. Ось хочу і зрозуміти наскільки це серйозний був виклик чи це просто чергове залякування.
Просто залякування. Преміум актив та Кредитпромінвест це, по суті, сусідні столи. Їх ціль - надавити на вас та оточення , дзвінки, повідомлення. Не представляються зазвичай. Головне не вестися на це все. З ними можна з часом домовитися за тіло

Всім привіт. Підкажіть будь ласка хто такі «Преміум актив»?

Назад
Угорі