Щоденник Прошу допомоги та поради з МФО

• Автор теми Автор теми Rorz877
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 3K

Rorz877

Читач
Дописи
15
Реакції
3
Бали
128
Rorz877 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт.
Прошу товариство допомогти порадою з приводу МФО. Історія з кредитами в мене тягнеться доволі довго та я думаю збігається з іншими історіями цього форуму, тож забігати далеко в минуле думаю не має сенсу.
Пустота в голові та фінансова неграмотність привела до боргової ями, яка в купі з проблемами зі здоровʼям почала дуже сильно напружувати нерви.

Довгий час я платив кредитним шарагам гроші кожен місяць, нічого відповідно не відкладав. Війна, інфляція, зміна роботи на меншу зарплату та інші супутні проблеми дуже посилили боргові проблеми. Головна помилка полягала в тому що я дуже боявся потрапити на просрочки і в момент коли кредитів було не так багато, а дохід був підвищений, замість того щоб підкопити гроші я продовжував оплачувати кредити. Просрочок звісно довгий час з цієї причини не було, але не так давно я зробив ще одну помилку коли почав використовувати пролонгації. Тоді і пішли перші просрочки. Якщо раніше ситуація була ще не дуже погана, то зараз на мою думку вже все погано.
Ситуація по мфо на сьогодні:
credit kasa - просрочення 15 днів тіло 1800, зараз борг 5600
credit7 - просрочення 11 днів, тіло 2700, борг 4200
avans credit - просрочення 10 днів, тіло 3500, борг 5600
швидко гроші - просрочення 9 днів, тіло 10000, борг 12474
smartiway - просрочення 8 днів, тіло 8000, борг 9550
slon credit - просрочення 6 днів, тіло 7000, борг 10600
credisend - просрочення 5 днів, тіло 7000, борг 12250
credit plus - просрочення 3 дні, тіло 6500, борг 9400

Та кредити, просрочення по яким ще попереду:
sos credit - тіло 1730, борг 2760
egroshi - тіло 11400, борг 14951
mycredit - тіло 12000, борг 14100
clickcredit - тіло 12000, борг 14520
Tengo - тіло 3000
По вищенаведеним просрочення почнеться вже с 07.08

kachay groshi - 4000 тіло, 4640 борг. До 10.08
money4you - 1500 тіло, 1950 борг. До 15.08

Я працюю офіційно, дохід зараз 30к, отримую кожен місяць 7 числа, на осінь дохід повинен підвищитись. Але тиждень назад отримав серьозну травму ноги і тепер потрібно відкласти гроші на можливу операцію, тому оплачувати кредити більше не можу, та і грошей в цілому більше не залишилось навіть на їжу. Роботу в зв’язку з травмою я не втратив, продовжу працювати віддалено.
Як бути в такій ситуації? Почало здаватися що це кінець. Думаю що поки встану на ноги, та підкоплю грошей, борги вже будуть космічними. В мене немає ніякої моральної підтримки не від кого, тому залишився з цими думками наодинці.

Поки що задовбують дзвінками та смс тільки мої два номери, один з яких той, на який оформлювались кредити, він не активний, інколи його вмикаю. Та в меншій степені задовбують основний номер, наче ще нікому з оточення не дзвонили.
Задовбували дзвінками avans credit основний номер, декілька разів дзвонили швидко гроші, інші можливо й дзвонили, але не знаю які саме. Смсками спамлять не дуже сильно.

Буду дуже вдячний за допомогу.

Останнє редагування:
Немає грошей платити то й не платіть. Виробіть свою стратегію поведінки перед оточенням, мов шахраї типу брав,сплатив, хочуть ще чи типу такого. Будуть гроші то будете з ними по одному домовлятися. В період воєнного стану вони якось активніше йдуть на компроміси. А так то вам здоров'я . Збирайте гроші операцію та просіть Бога щоб вона не знадобилася. І ще одне не спілкуйтеся з звонилками зараз, нічого їм не пояснюйте про свою ситуацію з травмою і т.п. їх це абсолютно не тривожить. Прийде час і ви будете ставитись до цієї ситуації з кредитами зовсім по іншому! Спокійного всім дня!

Однозначно собирать деньги на операцию. Потому что здоровье важнее вот этих вшей всяк. А потом понемногу закроете за тело. Почитайте, что нужно делать, когда просрочки (перевыпустить карты, поставить заглушку на неизвестные и т.д.) суммы у Вас не супер большие. Так что подумайте за здоровье)

Немає грошей платити то й не платіть. Виробіть свою стратегію поведінки перед оточенням, мов шахраї типу брав,сплатив, хочуть ще чи типу такого. Будуть гроші то будете з ними по одному домовлятися. В період воєнного стану вони якось активніше йдуть на компроміси. А так то вам здоров'я . Збирайте гроші операцію та просіть Бога щоб вона не знадобилася. І ще одне не спілкуйтеся з звонилками зараз, нічого їм не пояснюйте про свою ситуацію з травмою і т.п. їх це абсолютно не тривожить. Прийде час і ви будете ставитись до цієї ситуації з кредитами зовсім по іншому! Спокійного всім дня!
Дякую. І не спілкуюсь з ними, один раз випадково взяв дзвінок від ШГ, зробив вигляд що не чую їх. Взагалі особисті дзвінки не дуже то й турбують, більше турбують дзвінки оточуючим, з деякими я вже поспілкувався, та описав ситуацію. Але біс його зна на що здатні ці компанії і чиї номери мого оточення у них є. Ну і то не найбільша біда напевно.
Однозначно собирать деньги на операцию. Потому что здоровье важнее вот этих вшей всяк. А потом понемногу закроете за тело. Почитайте, что нужно делать, когда просрочки (перевыпустить карты, поставить заглушку на неизвестные и т.д.) суммы у Вас не супер большие. Так что подумайте за здоровье)
Дякую Вам) З картами вже частково це зробив, використовую ті які взагалі ніде майже не використовував у он-лайн сервісах. Встановив программу Анти-Коллектор та дзвінки все одно проходять, ну то взагалі не біда. Більше турбують дзвінки оточенню.

Дякую Вам) З картами вже частково це зробив, використовую ті які взагалі ніде майже не використовував у он-лайн сервісах. Встановив программу Анти-Коллектор та дзвінки все одно проходять, ну то взагалі не біда. Більше турбують дзвінки оточенню.
Вы пока что не заморачивайтесь этими звонками. Лично у меня звонили контактным, нашли номер папы и один раз сказала соседка, что звонили дважды) на этом все. Тут как у кого как…

Вы пока что не заморачивайтесь этими звонками. Лично у меня звонили контактным, нашли номер папы и один раз сказала соседка, что звонили дважды) на этом все. Тут как у кого как…
кредит каса знайшли номер батька та телефонували вчора )
По іншим поки що тихо, задовбують повідомленнями і дзвінками мій номер періодично.
Вирішив закрити також money4you, там не дуже велика сума та не багато процентів було, а почитавши форум зрозумів що вони проблемні.
З самих проблемних я так розумію в мене залишились Егроші та кредиткаса.
Егроші за 1 день прострочки з боргу 14900 (тіло 11000), зробили вже 20000 з чимось, також з форуму зрозумів що вони проблемні.
Кредит каса з тіла 1800 вже нарахувала 6300, при тому що декілька місяців тому ще не розуміючи нічого, пролонгаціями сплатив їм більше тіла. З форуму я так зрозумів що з ними також є проблеми, навіть до того що можуть дуже швидко до суду подати.
Намагаюсь якось прояснитися по цим двум. З іншими я так розумію справа часу.
Травма на щастя виявилась не така серʼйозна як передбачалося, операція швидше за усе не потрібна. Тому планую з наступного місяця почати закривати найменші кредити.
Чи є сенс можливо написати на пошту їм ближче до того часу, вибити якісь умови по найменшим кредитам ? Чи все ж таки чекати щось від них ?

кредит каса знайшли номер батька та телефонували вчора )
По іншим поки що тихо, задовбують повідомленнями і дзвінками мій номер періодично.
Вирішив закрити також money4you, там не дуже велика сума та не багато процентів було, а почитавши форум зрозумів що вони проблемні.
З самих проблемних я так розумію в мене залишились Егроші та кредиткаса.
Егроші за 1 день прострочки з боргу 14900 (тіло 11000), зробили вже 20000 з чимось, також з форуму зрозумів що вони проблемні.
Кредит каса з тіла 1800 вже нарахувала 6300, при тому що декілька місяців тому ще не розуміючи нічого, пролонгаціями сплатив їм більше тіла. З форуму я так зрозумів що з ними також є проблеми, навіть до того що можуть дуже швидко до суду подати.
Намагаюсь якось прояснитися по цим двум. З іншими я так розумію справа часу.
Травма на щастя виявилась не така серʼйозна як передбачалося, операція швидше за усе не потрібна. Тому планую з наступного місяця почати закривати найменші кредити.
Чи є сенс можливо написати на пошту їм ближче до того часу, вибити якісь умови по найменшим кредитам ? Чи все ж таки чекати щось від них ?
Якщо мала просрочка то писати немає сенсу, будуть тільки про договір торочити, я шкодую що взагалі в перший день щось у них просила, занадто багато честі для них, самі все предложать)

написали з credit7 та запропонували закрити за тіло сьогодні. Потрібно погоджуватись та закривати відразу? Чи йдуть вони в таких випадках на поступки якщо наприклад я напишу що я готовий закрити за тіло через 2 тижні ?

написали з credit7 та запропонували закрити за тіло сьогодні. Потрібно погоджуватись та закривати відразу? Чи йдуть вони в таких випадках на поступки якщо наприклад я напишу що я готовий закрити за тіло через 2 тижні ?
Запитайте в них

Как договоритесь.

Чи йдуть вони в таких випадках на поступки якщо наприклад я напишу що я готовий закрити за тіло через 2 тижні ?
Допишіть, що інакшого не буде, бо черга дуже велика, а фінансів обмаль.

Отримав сьогодні таке повідомлення. Я так розумію що це кредит каса. Які подальші дії, Дійсно доводити це все до суду? Переймаюсь за наслідки які можуть бути від цього…

Вкладення

• IMG_0762.webp
    IMG_0762.webp
    93.2 Кб · Перегляди: 226
Отримав сьогодні таке повідомлення. Я так розумію що це кредит каса. Які подальші дії, Дійсно доводити це все до суду? Переймаюсь за наслідки які можуть бути від цього…
Могут подать а могут нет.
Не довести до суда можно только заплатив все что они просят.

Не знаю, что и кому они там будут стимулировать... Тем о них много. Полистайте по ссылке выше
Ну з цієї інформації я на жаль так і не отримав розуміння що далі робити, хтось пише що це звичайні пугалки як і інші, а хтось пише що дійсно на них від імені цієї компанії подавали до суду. І таке інше. Взагалі намагався пошукати інформацію по кредит касі у різних темах, але також немає розуміння як краще тут поступити. Платити з тіла 1600 - 9000 якось не дуже хочеться, але в той же час розумію що на ці всі суди можу витратити набагато більше грошей та нервів, із тем про кредит касу бачу тільки що шансів на виграш справи в суді не багато по цим новим договорам.
Більше за все боюсь того що ізза цих судів можуть бути проблеми з роботою, так як працюю офіційно, або заблокують дохід, так як зп також отримую всю офіційну.

Останнє редагування:
Ну з цієї інформації я на жаль так і не отримав розуміння що далі робити, хтось пише що це звичайні пугалки як і інші, а хтось пише що дійсно на них від імені цієї компанії подавали до суду. І таке інше. Взагалі намагався пошукати інформацію по кредит касі у різних темах, але також немає розуміння як краще тут поступити. Платити з тіла 1600 - 9000 якось не дуже хочеться, але в той же час розумію що на ці всі суди можу витратити набагато більше грошей та нервів, із тем про кредит касу бачу тільки що шансів на виграш справи в суді не багато по цим новим договорам.
Більше за все боюсь того що ізза цих судів можуть бути проблеми з роботою, так як працюю офіційно, або заблокують дохід, так як зп також отримую всю офіційну.
Протермінування вже пів року?

А какая разница если они на уступки не идут? Что так им платить, что через суд, сумма одинаковая будет. Ну ок, еще суд сбор.

Закрив трохи більше тіла credit7 та soscredit, надіслали гарантійні листи. Також запропонувалм закрити за тіло slon credit, спочатку погодився, але тепер думаю що у цьому місяці не потягну ще і їх закрити. Написати їм зараз що не зможу та попросити перенести? Чи написати їм вже коли буду готовий платити?
По іншим кредитам продовжується телефонний террор, основний номер вимкнений, на додатковий який я наче ніде і не вказував дзвонять по 40 разів в день. Із знайомих нікому судячи за усе не дзвонили, із родичів подзвонили по суті усім найближчим і що саме цікаве, тільки тим у кого таке ж прізвище. Кредит каса (точніше цей їх "Юридичний Стимул") більше не надсилали нічого про те що вони готують справу до суду. Моніторю себе на судовій владі у справах призначених до розгляду за іменем і прізвищем - поки що нічого там не побачив.

усім привіт. Вирішив повернутися до питання з кредитами, на півроку якось взагалі думками відключився від цього, та і не було фінансових можливостей щоб закривати кредити. Але ось сьогодні вирішив перевірити та побачив що кредити з тілом 10к+ були продані в ЄАПБ - май кредіт, клік кредіт, е гроші. На швидко гроші та інші кредити щось не можу попасти, якась проблема з номером телефону.
Так розумію що треба готуватись до суду з ними в майбутньому? Можливо у когось були випадки з продажем кредитів від цих мфо до єапб.

Назад
Угорі