Прошу адміністрацію видалити мій допис

• Автор теми Автор теми Володимир К
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 136
Дописи
1
Реакції
0
Бали
128
Володимир К не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, прохання до адміністрації видалити мій допис , На підставі статті 15 Закону України "Про захист персональних даних" та статті 32 Конституції України, я відкликаю свою згоду на обробку моїх персональних даних. Вимагаю негайно видалити або повністю знеособити мій допис (посилання на допис), оскільки він містить мою конфіденційну інформацію

Шоб ты так с кредитами в суде оперировал... Отзыватель етить тебя через балкон

А що видаляти? Який допис? У Вас тільки один допис - заява про видалення заяви, де не помітно персональних даних - ну, хіба що у п'ятому вимірі. Її видалити?

Доброго дня, прохання до адміністрації видалити мій допис , На підставі статті 15 Закону України "Про захист персональних даних" та статті 32 Конституції України, я відкликаю свою згоду на обробку моїх персональних даних. Вимагаю негайно видалити або повністю знеособити мій допис (посилання на допис), оскільки він містить мою конфіденційну інформацію
Допис той хоч існує ?

Та хто його знає... кожен пса ганяє по своєму... часи такі.
ну а кто-то не пса))))

Нет, я не удивлён на самом деле. Пришла тут как-то одна мадам и наехала на админа, что ей из ПУМБа звонят, требовала прекратить. Сей чудный мир.

який накуй допис? в тебе він один за весь час на форумі

Назад
Угорі