Прошло больше трёх лет

• Автор теми Автор теми Czternascie
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Так саме тоді я оформляла кредит,частину платила а потім як і завжди життєві проблеми,та так він і залишився,а це згадали,ну в Убкі я переглядала дійсно інфа-проданий,
хм, так срок исковой давности окончен, так что я вас поздравляю, можете забыть об этом, но мониторить себя и дальше в реестрах, конечно

хм, так срок исковой давности окончен, так что я вас поздравляю, можете забыть об этом, но мониторить себя и дальше в реестрах, конечно
Для них мабуть закони не писані,моніторила поки що все норм,чесно,завдяки Форуму тепер бачу набагато цінніші речі у житті.А вони хто розробив цю схему не діждуться більше грошей які ми їм і так переплатили.Ще пам'ятаю як на початку 2000р на кожному кроці висіли тільки інші щараги-Видаємо дешеві кредити та скільки людей обманули.

Останнє редагування модератором:
Для них мабуть закони не писані,моніторила поки що все норм,чесно,завдяки Форуму тепер бачу набагато цінніші речі у житті.А вони хто розробив цю схему не діждуться більше грошей які ми їм і так переплатили.Ще пам'ятаю як на початку 2000р на кожному кроці висіли тільки інші щараги-Видаємо дешеві кредити та скільки людей обманули.
это да, мы с ними справимся, а что делать??

Очнулись))) Через три года?И сколько теперь хотят?
ну сейчас хотят 11к)))
СИД может быть прописан и больше 3 лет в самом договоре, но что договора как такового нет - в этом ключевая их проблема
хорошо, но если у них в договоре СИД прописан больше, разве это не противоречит законодательству? щас даже зайду почитаю договор ради интереса)
общий срок исковой давности то 3 года))) но может быть изменен, в договоре например)))
я уже не говорю о том, что пропуск СИД ну никак не мешает требовать МФО у вас деньги любым другим способом, кроме судебного)))
в ЛК даже нет договора)

Останнє редагування:
ну сейчас хотят 11к)))

хорошо, но если у них в договоре СИД прописан больше, разве это не противоречит законодательству? щас даже зайду почитаю договор ради интереса)

в ЛК даже нет договора)
Ну и аппетиты!

Назад
Угорі