Прощение долга в ПУМБ

• Автор теми Автор теми MinnieMore
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 5K
Як вели себе весь цей час?
На дзвінки не відповідала ,літом 2021 виконавчий напис від нотаріуса ,відраховували з заробітної плати ,але Пумбу багато не перепадало так як в мене крім напису від них було ще 4 шт ,тому ділили на всіх

Так ,показувала !але виконавець відмовився закривати провадження на підставі довідки ,сказав необхідна заява від Пумб про відзив,щось таке !але Пумб відмовляється, тому стоїть у черзі на оскарження в суду
В этом случае нужно оплатить исполнителю его комиссию , и он закроет ВП

На дзвінки не відповідала ,літом 2021 виконавчий напис від нотаріуса ,відраховували з заробітної плати ,але Пумбу багато не перепадало так як в мене крім напису від них було ще 4 шт ,тому ділили на всіх
Багато по ВП у Вас відрахували з зп? І якщо в 2021 зробили напис, ВП зупинили чи продовжують відраховувати?

Багато по ВП у Вас відрахували з зп? І якщо в 2021 зробили напис, ВП зупинили чи продовжують відраховувати?
У мене відраховували 20% з ЗП і ділили їх на всі пʼять ВП
По Пумбу ВП відкрите ,припинили з 2022 року з березня відраховувати з ЗП,ще одне оскарження по ВП в суді в процесі по Альфа ,станом на сьогодні ще не відраховували 20%

Назад
Угорі