Прощение долга от банка ПУМБ

• Автор теми Автор теми Annaa_a_a
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 8K
Так там з прощеням свої трабли, необхідно ще в податкову щось заплатити виходить сума заборгованості, можливо я помиляюсь.....
У Клієнтів, яким Банк прощає частину тіла кредиту і вона складає менше 25% мінімальної заробітної плати станом на 01 січня поточного року, податкове зобов’язання не виникає і листи по таким кейсам не направляються.
Умови за акцією прощення виконано по Вашому договору, довідку про закриття кредиту можете отримати у відділенні Банку, звернувшись з паспортом та ІПН. Гарного дня.

У Клієнтів, яким Банк прощає частину тіла кредиту і вона складає менше 25% мінімальної заробітної плати станом на 01 січня поточного року, податкове зобов’язання не виникає і листи по таким кейсам не направляються.
Умови за акцією прощення виконано по Вашому договору, довідку про закриття кредиту можете отримати у відділенні Банку, звернувшись з паспортом та ІПН. Гарного дня.
Дякую, за роз'яснення, це мені пропонували прощення більше 25 000 грн., тому і виникло питання, ще раз дякую, гарного дня

ні, кредит не списаний, а перейшов в інший статус по вимогам НБУ.
можу пояснити, як в мене це було, якщо коротко тіло 7410, відсотків 8400, чи +-, в один прекрасний момент, все по 0 в додатку, як у вас, потім з'ясувалося, що стала сума фіксованою 12200 з чимось, довго просили хочь щось, сплатила, коли зявилися гроші 1200 з цимось, залишок 11000, потім у лютому запропонували сплатити 4810, і закрити це питання, сплатила по гарантійному листу, тепер треба на відділені забрати довідку про закриття
Доброго дня! підкажіть будь ласка, що по ітогу, дали довідку про закриття! в мене така ж ситуація, і щє питання ,ви запрашивали гарантійний лист чи банк сам вам його надіслав?

Доброго дня! підкажіть будь ласка, що по ітогу, дали довідку про закриття! в мене така ж ситуація, і щє питання ,ви запрашивали гарантійний лист чи банк сам вам його надіслав?
Доброго вечора! Я замовляла через відділення, якщо по спрощенню борга, там вони замовляють і через деякий час приходите та забираєте, але якщо після сплати пройшло 30 днів, то повинні надати в той день,коли звернулися у відділення Гарантійний лист замовляла через електрону пошту, але він дійсний до сплати тільки 5 календарних днів, тому краще замовити,коли гроші на руках або 100% впевнені,що зможете сплатити протягом цих 5 днів

Доброго вечора! Я замовляла через відділення, якщо по спрощенню борга, там вони замовляють і через деякий час приходите та забираєте, але якщо після сплати пройшло 30 днів, то повинні надати в той день,коли звернулися у відділення Гарантійний лист замовляла через електрону пошту, але він дійсний до сплати тільки 5 календарних днів, тому краще замовити,коли гроші на руках або 100% впевнені,що зможете сплатити протягом цих 5 днів
Дякую за відповідь! так а довідку віддали про закриття боргу, бо різне пишуть, що потім чекають довго, а відсотки все одно накопичуються!

Дякую за відповідь! так а довідку віддали про закриття боргу, бо різне пишуть, що потім чекають довго, а відсотки все одно накопичуються!
Доброго вечора, я кредит закривала по спрощенню, після того,як вони отримали гроші, (ніхто відсотки більше не нараховував), то треба чекати 30 днів, щоб видали довідку про закриття кредиту по спрощенню, в мене так було, довідки про раніше закрити кредити, без спрощенної процедури мені видали відразу у відділенні.

Так по спрощенню вам віддали довідку? я ж так розумію в вас 30 днів вже минули?

А через сколько они присылают такие предложения? Интересно как они решают какую сумму и кому простить ? У меня в Пумб 3 месяц просрочки. Тело 25к

А через сколько они присылают такие предложения? Интересно как они решают какую сумму и кому простить ? У меня в Пумб 3 месяц просрочки. Тело 25к
У мене в пумбі 15 місяців протермінування,тіло 37 ,пропонують тепер закрити за 27.

Так по спрощенню вам віддали довідку? я ж так розумію в вас 30 днів вже минули?
так, видали після 30 днів з дати погашення по спрощенню
У мене в пумбі 15 місяців протермінування,тіло 37 ,пропонують тепер закрити за 27.
в меня по кредитній картці остання сума,яку вони зафіксували була 11т, сплатила 4810, кредит закрито, термін кредиту був 49 місяців
по готівковому кредиту -залишок майже 14900, пропонують сплатити 11890, сума прощення пропонують 3000, кредит з вересня 2020 року

Останнє редагування:
Поступило тоже такое предложение и я закрыла кредитку. Позвонила на линию банка, узнала сроки действия предложения, оплатила в кассе банка с пометкой прощения боргу и в течении двух недель, все списали и прислали гарантийку

Поступило тоже такое предложение и я закрыла кредитку. Позвонила на линию банка, узнала сроки действия предложения, оплатила в кассе банка с пометкой прощения боргу и в течении двух недель, все списали и прислали гарантийку
прислали справку о закрытии, наверно, а не гарантийку

Умови за акцією прощення виконано по Вашому договору, довідку про закриття кредиту можете отримати у відділен.ні Банку, звернувшись з паспортом та ІПН. Гарного дня.
Вибачте,а ви знаєте як податкова нараховує скідьки платити, і вони нараховують з суми яку ти оплачуєш чи з якої тобі пробачають)

Вибачте,а ви знаєте як податкова нараховує скідьки платити, і вони нараховують з суми яку ти оплачуєш чи з якої тобі пробачають)
Вот ответ банка -У Клієнтів, яким Банк прощає частину тіла кредиту і вона складає менше 25% мінімальної заробітної плати станом на 01 січня поточного року, податкове зобов’язання не виникає і листи по таким кейсам не направляються.

Умови за акцією прощення виконано по Вашому договору, довідку про закриття кредиту можете отримати у відділенні Банку, звернувшись з паспортом та ІПН.

Не здивуюсь як з'являться звонарі по цьому боргу
Списаний кредит передають потім до суду
Гарантийний лист за вимогою надіслали на електронну адресу.Після оплати боргу довго не могла отримати довідку про закриття,яку потрібно було віднести до суду,сам банк не надіслав довідку про закриття кредиту у суд

Назад
Угорі