Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне тоже такое прислали только от форза кредитkf прислал сообщение о акции. Первым 100 прощаем 70% долга. Кому то еще пришло такое смс? Вы им звонили? Может это просто заманивают чтоб я перезвонила)
Теж таке отримала, із-за цікавості перейшла за посиланням а там... Введіть суму яку ви зараз можете внести і ми називається подумаємо, у вас є 5 спроб???мне тож пришло, 70 % маловато, жду 90 %.
Теж таке отримала, із-за цікавості перейшла за посиланням а там... Введіть суму яку ви зараз можете внести і ми називається подумаємо, у вас є 5 спроб???
О!! Мені теж прислали. То що будемо перші в сотні? Хто перший?kf прислал сообщение о акции. Первым 100 прощаем 70% долга. Кому то еще пришло такое смс? Вы им звонили? Может это просто заманивают чтоб я перезвонила)
Я буду ждать 100%???мне тож пришло, 70 % маловато, жду 90 %.
Мне они ище в 9.35 прислалиО!! Мені теж прислали. То що будемо перші в сотні? Хто перший?
Мне пришло но я не звонила, так как платить не будуkf прислал сообщение о акции. Первым 100 прощаем 70% долга. Кому то еще пришло такое смс? Вы им звонили? Может это просто заманивают чтоб я перезвонила)
Ви вже скористалися???Мне они ище в 9.35 прислали
Да, списал им все 130%Ви вже скористалися???
прям рулетку устроили)))Теж таке отримала, із-за цікавості перейшла за посиланням а там... Введіть суму яку ви зараз можете внести і ми називається подумаємо, у вас є 5 спроб???
а я то обрадовалась, 70% спишутпрям рулетку устроили)))

Да, списал им все 130%
Ага, якби з усієї суми а то тільки з тих процентів що нарахувалиа я то обрадовалась, 70% спишут![]()