Прощення частини боргу

• Автор теми Автор теми denis3618
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K

denis3618

✩ Premium ✩
Дописи
79
Реакції
42
Бали
3590
denis3618 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім вечора. Цікавить така інформація, який максимальний відсоток прощення за кредитом чи кредитною картою пропонував вам Сенс Банк. Зі свого боку було 50 %, а також 70%. Чи було в когось ще більше?
П.с. читав що хтось і за 10% закривав, але цікавить безпосередньо пропозиція в додатку)

Доброго всім вечора. Цікавить така інформація, який максимальний відсоток прощення за кредитом чи кредитною картою пропонував вам Сенс Банк. Зі свого боку було 50 %, а також 70%. Чи було в когось ще більше?
П.с. читав що хтось і за 10% закривав, але цікавить безпосередньо пропозиція в додатку)
Вітаю,особисто я закривала
З нарахованих 33 тис,оплатила 3700 кредит закрили ,пропозиція надійшла на вайбер і була відображена в додатку

Закрыл за 10%, через 1,5месяца в убки статус кредита изменился на закрыт

Я закрила за 10%. В кінці наступного квартала прийшла довідка про прощення кредиту по прописці. В додаток не заходила біля трьох років. Прийшло смс на вайбер від банку.

Вітаю,особисто я закривала
З нарахованих 33 тис,оплатила 3700 кредит закрили ,пропозиція надійшла на вайбер і була відображена в додатку
Доброго дня. Скажіть яке у вас було протермінування і як вийшло домовитись?

Назад
Угорі