Прощення боргу. Як дізнатися суму податку на прибуток?

Вкладення

• IMG_2951.webp
    IMG_2951.webp
    41.2 Кб · Перегляди: 33
вам по пумбу треба платити з 6к податок

але ви вже за рік не відзвітували, і вам штраф улуплять за те що непрозвітували вчасно, поки мовчать і ви мовчіть.

ось вам приклад як за мене сама шарага заплатила податок за прощення. В мене сума сплачена а у Вас ні в додатковому блазі)

Вкладення

• Снимок экрана 2025-06-02 143040.webp
    Снимок экрана 2025-06-02 143040.webp
    12.8 Кб · Перегляди: 28
Останнє редагування:

але ви вже за рік не відзвітували, і вам штраф улуплять за те що непрозвітували вчасно, поки мовчать і ви мовчіть.

ось вам приклад як за мене сама шарага заплатила податок за прощення. В мене сума сплачена а у Вас ні в додатковому блазі)
Если не заплачу сейчас, то кто знает, что будет потом

Если не заплачу сейчас, то кто знает, что будет потом
да, можуть і забути, а можуть і штрафонути добряче. Якщо самі подасте то за пропуск там штраф не великий. а от якщо взагалі незаплатите то там набагато більше буде. якщо доберуться) Я думаю, що ви вже зрозуміли!)

Проблема в тому, що я не знала про це нічого, банк не сказав, не попередив. Можливо вони і не повинні про це казати, а я як могла сама про це дізнатись? Ніяк. Пройшло вже більше ніж 1.5 року, я за кордоном. Звʼязатися намагаюсь через чат-бот, але вільних наразі нема, ніхто не може відповісти. Подзвонити не можу. Може написати їм на електронну пошту? Я вже не знаю, що робити, дуже сильно хвилююсь зараз. Головне, що буде через те, що скільки вже часу пройшло. Доречі, сайт не відкривається. Не знаю, можливо проблема тільки в мене.

Сайт не открывается. Мне удалось через чат пообщаться с налоговой, мне сказали, что все должно быть написано в письме, который высылает банк, там все указано, налог, если есть, высчитываю сама, а они никакие письма не присылают. Это вот так ответила налоговая. Кому верить? Письма из банка есть, как понять, не знаю.
якщо вас банк не попередив, то він повинен був і заплатити за Вас, як податковий агент, алеж це також все хто зна. може він вам відправив листа, а ви його не отримали)

якщо вас банк не попередив, то він повинен був і заплатити за Вас, як податковий агент, алеж це також все хто зна. може він вам відправив листа, а ви його не отримали)
Отправляли письма, но я не в Украине, сама получить не могла. Соседи вернулись, сегодня сфоткают и отправят мне

Банк меня не предупреждал, вообще ничего не писали и не говорили

Отправляли письма, но я не в Украине, сама получить не могла. Соседи вернулись, сегодня сфоткают и отправят мне

я не зрозумів, то ви пишите що вас не повідомляли, то вам всетаки банк надіслав листа)

якщо будете впевнені, що банк вас не повідомив то забиваєте, але в суді потім, якщо він буде то ви це повинні будете довести) якось так)

я не зрозумів, то ви пишите що вас не повідомляли, то вам всетаки банк надіслав листа)
Еще раз объясняю, из банка письма есть, но я не в Украине, получить их не могла, они лежали в почтовом ящике до вчерашнего дня.

Еще раз объясняю, из банка письма есть, но я не в Украине, получить их не могла, они лежали в почтовом ящике до вчерашнего дня.
вам вже надали розгорнуту інформацію. Тепер вирішуйте, що будете робити далі.

Проблема в тому, що я не знала про це нічого, банк не сказав, не попередив. Можливо вони і не повинні про це казати, а я як могла сама про це дізнатись? Ніяк. Пройшло вже більше ніж 1.5 року, я за кордоном. Звʼязатися намагаюсь через чат-бот, але вільних наразі нема, ніхто не може відповісти. Подзвонити не можу. Може написати їм на електронну пошту? Я вже не знаю, що робити, дуже сильно хвилююсь зараз. Головне, що буде через те, що скільки вже часу пройшло. Доречі, сайт не відкривається. Не знаю, можливо проблема тільки в мене.

Сайт не открывается. Мне удалось через чат пообщаться с налоговой, мне сказали, что все должно быть написано в письме, который высылает банк, там все указано, налог, если есть, высчитываю сама, а они никакие письма не присылают. Это вот так ответила налоговая. Кому верить? Письма из банка есть, как понять, не знаю.
Я,навіть,не знаю що сказати. В приватні в кабінеті мене в розділі платежі було написано два платежі :налог та військовий збір,коли сплатила,воно зникло

Банк висилав лист на Укрпошта,де написано було все,потім прийшов лист з податкової

Як дізнатись яку суму податку я маю оплатити?)
Закрили евукеш з частковим списанням, у довідці не вказано яка сума тіла була прощена і т.д, в ній же написано що суму яку потрібно оплатити ви можете дізнатись у податкових органів самостійно
Пробував через електронний кабінет але в мене немає дія.підпис і зробити його не можу ( паспорт книжечка )
В дії полазив в податках також немає нічого
Що буде якщо просто забити на це? мене якось сповістить податкова?)
Сума списаного основного боргу (тільки тіла кредиту) може підлягати оподаткуванню в розмірі 23%. Якщо податок виникне Вас про це буде проінформовано листом за адресою проживання. Після чого Ви з цим листом можете звернутися до будь-якої податкової служби і там сплатити цю суму, якщо вона взагалі виникне. Термін для оплати податку буде наявний до пів року часу від дати закриття кредиту.

lis_a Вроде военный сбор+налог. Там в сумме не больше 20%?

Тоесть если "простили 10.000 то примерно 2.000 нужно оплатить...

Меня тоже этот вопрос интересует. Есть кредит закрытый "з прощенням" пока не узнавал что где и как. Даже не знаю куда оплачивать, буду следить за темой, может кто-то что-то подробно расскажет
23%

Назад
Угорі