Прописка дитини без згоди батька

• Автор теми Автор теми Лера Лера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K
Доброго дня) сталась у мене така ситуація, чоловік у мене був, проживали цивільним шлюбом, з'являється син у нас , дитина на прізвищі батька, уже майже 4 роки ми не проживаємо разом, не спілкуємось. З дитиною зареєстровані по однвй адресі , а проживаємо по інший... Будинок за яким прописані пробаємо, і потрібно виписати дитину, але батько згоди не дає...до адвоката дорого звертатись , може хтось вирішував таке питання, поділіться досвідом будь ласка)
Нажаль,вам все ж доведеться домовлятися з батьком дитини.Якщо ні,то тільки рішення суда або органів опіки.Так нам пояснювали,коли я дитину прописувала у батьківському будинку.Без згоди батька,дитину не випишуть і не пропишуть в іншому місці.Чому він відмовляється надати таку заяву,я не знаю.Вона не несе ніяких змін,крім зміни місця реєстрації і проживання дитини.Поговоріть,може згодиться ....

Доброго дня) сталась у мене така ситуація, чоловік у мене був, проживали цивільним шлюбом, з'являється син у нас , дитина на прізвищі батька, уже майже 4 роки ми не проживаємо разом, не спілкуємось. З дитиною зареєстровані по однвй адресі , а проживаємо по інший... Будинок за яким прописані пробаємо, і потрібно виписати дитину, але батько згоди не дає...до адвоката дорого звертатись , може хтось вирішував таке питання, поділіться досвідом будь ласка)
Будинок продаєте,щоб з боргами розрахуватися?

А щось змінилося за три роки? Приписувала дитину в будинку своєї мами, то потрібна була тільки її згода, а за інше навіть мови ніякої не було, та свята сільрада мабуть про таке і не знала, пронесло скоріш просто)

А щось змінилося за три роки? Приписувала дитину в будинку своєї мами, то потрібна була тільки її згода, а за інше навіть мови ніякої не було, та свята сільрада мабуть про таке і не знала, пронесло скоріш просто)
Прописувала 4,5 роки тому,то батько надавав заяву.І це було обов'язково.

Назад
Угорі