Пропуск до Чернівців

• Автор теми Автор теми Shokalo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 195

Shokalo

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
14
Бали
853
Shokalo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт. Заздалегідь вибачте, якщо я не знайшов потрібної теми для цього питання. Така ситуація...

Я живу у Кам'янці-Подільському, Хмельницької області, а мій друг у Чернівцях.

Хотів до нього поїхати у гості. На Хотині, на блокпосту, мене зупинили ДПСУ, висадили з автобусу та повели для подальшої бесіди до себе у кабінет на блокпості. Мовляв, зона прикордонного контролю.

Там я їм показав телефон (переписки, історію браузера (якої нема, бо автоматично видаляється), додаток нової пошти, історію виклків, повідомлень, ну короче все що можна).

Дивлячись в їх очі я бачив, що вони розуміють, що нікуди тікати я не збираюся. Але вони мене не пустили у Чернівецьку область. Сказали, що зараз зловлять попутку, яка довезе мене до Кам'янця назад (так і сталося). Усі вихідні заплановані з другом в смітник.

Скажіть мені будь-ласка, як мені так зробити, щоб мене до друга пустили. Дуже давно не бачилися. Хотілося б дізнатися з юридичної точки зору на це питання

Усім привіт. Заздалегідь вибачте, якщо я не знайшов потрібної теми для цього питання. Така ситуація...

Хотів до нього поїхати у гості. На Хотині, на блокпосту, мене зупинили ДПСУ, висадили з автобусу та повели для подальшої бесіди до себе у кабінет на блокпості. Мовляв, зона прикордонного контролю.

Там я їм показав телефон (переписки, історію браузера (якої нема, бо автоматично видаляється), додаток нової пошти, історію виклків, повідомлень, ну короче все що можна).

Дивлячись в їх очі я бачив, що вони розуміють, що нікуди тікати я не збираюся. Але вони мене не пустили у Чернівецьку область. Сказали, що зараз зловлять попутку, яка довезе мене до Кам'янця назад (так і сталося). Усі вихідні заплановані з другом в смітник.

Скажіть мені будь-ласка, як мені так зробити, щоб мене до друга пустили. Дуже давно не бачилися. Хотілося б дізнатися з юридичної точки зору на це питання
цікава ситуація..... а Ви військовозобов'язаний?

Ще ні. 25 виповнюється у жовтні. Вони на цьому і зробили акцент, мовляв тобі скоро 25, а може ти хочеш за кордон перебігти
А чим мотивували? Якими нормами закону чи ніякими?

А чим мотивували? Якими нормами закону чи ніякими?
Казали, що щоб заїхати у зону прикордонного контролю, мені треба мати якийсь документ, який пояснює, чому я туди їду. Наприклад, лист від роботодавця звідти, який мене запрошує до себе на роботу. Вони номер якогось закону казали, але я звісно це пропустив повз вуха

Казали, що щоб заїхати у зону прикордонного контролю, мені треба мати якийсь документ, який пояснює, чому я туди їду. Наприклад, лист від роботодавця звідти, який мене запрошує до себе на роботу. Вони номер якогось закону казали, але я звісно це пропустив повз вуха
мда, дурна виходить ситуація...

Ще ні. 25 виповнюється у жовтні. Вони на цьому і зробили акцент, мовляв тобі скоро 25, а може ти хочеш за кордон перебігти
Ненавиджу.Виродки. За кабанчика мають. Тобі тільки жити починати, а головне,що за віком ти особисто нічим і нікому не завинив. Країна мрія...вона така. Зате с кружевнимі трусікамі зараз повний комплект....

Не пустили в область? Хіба таке можливо? А чому тоді не бусифікували?..
Точно маєш місцем знаходження/перебування Україну....??? Добирає вагу до 25...

Останнє редагування:
На Хотині, на блокпосту, мене зупинили ДПСУ, висадили з автобусу та повели для подальшої бесіди до себе у кабінет на блокпості.
Блокпост в Атаках? Якщо мова про нього, то це один з самих кончених блокпостів в Україні.

Дуже дивна ситуація. Сам зараз у відпустці - проводжу її в Чернівецькій області. На блокпостах зупиняли, але не питали військових документів. Може, просто хотіли зіграти на слабо та грошей?

мда, дурна виходить ситуація...
Потенційний ухилянт. Ще за віком ні, але дпсусти все знають наперед.
Блокпост в Атаках? Якщо мова про нього, то це один з самих кончених блокпостів в Україні.
Атаки - це ж Могилів-Подільський через Дністер. Хоча усі вони

Назад
Угорі