Пропозиція закрити за тіло

• Автор теми Автор теми FreedomJazz
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

FreedomJazz

Форумчанин
Дописи
157
Реакції
80
Бали
2625
FreedomJazz не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо подзвонити, написати і тд МФО з пропозицією закрити за тіло, то чи можуть потім в суді та подібних обставинах це прийняти як за признання боргу ?

Якщо подзвонити, написати і тд МФО з пропозицією закрити за тіло, то чи можуть потім в суді та подібних обставинах це прийняти як за признання боргу ?
якщо правильно закривати кредит, то проблем не буде

Манівео, майкредит, кредитплюс, сслоун, алекскредит, зекрндит, кредит каса, кредит7 і ще 20 менших, cly, містеркеш і тд
Прийде час і самі запропонують. Хочете закрити - шукайте гроші на тіло. Пропозиції будуть сипатися одна за іншою. У Вас є від двох до п'яти місяців.

Будь яка ваша писанина,це автоматичне визнання будь яких фінансових відносин.)))Десять разів подумайте,перш ніж щось кудись писати.

Манівео, майкредит, кредитплюс, сслоун, алекскредит, зекрндит, кредит каса, кредит7 і ще 20 менших, cly, містеркеш і тд
Сімка стоїть 100 грн, нащо закривать мфо що це дасть? В мене 18 мфо і нічого не закривав просто викінув сімку. Взагалі не розумію нащо закривать щось за тіло чи за пів тіла. Чи за 100 грн. Я даже за 100 грн не буду закривать нащо воно потрібно. Три роки пройшло нічого не закривав все чудово. Ще б взяв кредитів але ніхто не дає.

На форумі є цікавий ресурс, можете спробувати його переробити під себе..

Назад
Угорі