Антон Б
Форумчанин
- Дописи
- 114
- Реакції
- 37
- Бали
- 68
Антон Б не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Воно може ходити туди-сюди, поки не запропонують за тіло, це трохи вони грають із варіантами.і на який день вам відправляли лист ?
Вчора хотіли тіло + 500
Сьогодні хочуть тіло + 1000
То я так розумію скоро мають запропонувати лиш за тіло?
Щодо приміт коли захочуть продати - тут немає чіткого критерія, бо вони шлють багато пустих обіцянок та лякалок, мусор.
Ось тут розписував як в мене було. Тобто в одній із їх контор було попередженя (але тупо в останній день), а в іншій взагалі не було. Але орієнтуйтесь на те що продавати схоже полюбляють в районі 26-30 числа кожного місяця, можливо закривають якось звітність за місяць.
Додам.Здравствуйте, после блока кабинета, я так понимаю продают? И что такое ГС?
Ось як в мене стрічка СМС виглядала перед продажем. Звертайте увагу на 27 квітня. Після цього, вже 28 квітня реально продали, про що потім прийшла ще одна СМС. Так що можете орієнтуватись саме на таке. Хоча, зважаючи на те як вони полюбляють гнати що заманеться, то можливо це не завжди працює. Що таке ГС не можу навіть придумати.
В SunCredit було дещо по-іншому, менш конкретно. Ось останнє важливе повідомлення. Теж продали, 28 березня, за місяць до того.
Тобто є деяка закономірність - схоже...